En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

2193 vurderinger
Utmerket
 
1561
Veldig bra
 
422
Bra
 
124
Mindre bra
 
34
Dårlig
 
52

Fem siste vurderinger

13.02.2019

av Irene T Lillestrøm, Norge

Ferie

Flott hotell. Fine rom med balkonger mot sjøen. Fantastisk service og veldig god mat. Fint basseng området, med servise og håndkler. Sjarmerende hotell som anbefales. Fint og gå lange turer langs sjøen, og i hovedgaten med mye rart og se. Det eneste negative var alle kråkene som fløy frem og tilbake blant trærne i hagen og skrek.

 
12.08.2018

av lofotstig Svolvær, Norge

Flott hotell og fantastisk service!

Flotte rom, nydelig mat, fantastiske ansatte og en service som går langt utenpå det meste, gjorde dette til et minnerikt opphold. Alt fra vi ble tatt imot ved innsjekking fikk vi følelsen av at staben ved Heritance gjorde sitt ytterste for å få oss til å trives, og denne følelsen tok vi med oss gjennom hele oppholdet. En særlig stor takk til vår sjåfør, Lashintan, som fulgte oss gjennom hele oppholdet på Sri Lanka. I tillegg til å være en god sjåfør, var han også en fantastisk guide, samtalepartner og rådgiver, som vi vil anbefale alle på det varmeste.

 
07.07.2018

av 166ineb Drammen, Norge

Middelmådig med en del problemer

Vi hadde bestilt rom med eget kontor, men rommet var plassert så langt unna hoveddelen av hotellet at internettsignalene var særdeles dårlig. Da vi gjorde ledelsen oppmerksomme på at vi hadde bestilt rom med kontor fordi vi hadde jobb som måtte gjøres, og at vi trengte internett til dette (noe som hotellet hadde markedsført at de hadde) fikk vi bare beskjed om at det ikke var noen andre ledige rom, og at de ikke kunne gjøre noe med de dårlige signalene. Uteområdene er fine nok, med et basseng som barna trives i. Det er veldig treg servering i bassengbaren. Det er offentlig strand rett utenfor hotellområdet, noe som var veldig populært for barna. En del innpåslitne selgere trålet denne stranda, og det irriterte oss at hotellet ikke tok affære da disse hang over gjerdene til hotellområdet og ropte til gjester som lå og hvilte ved solsengene. Frokost- og middagsbuffeten har et stort og varierende utvalg, med flere stasjoner hvor man får spesialtilpasset måltidet sitt - f.eks. velge type pasta, hvilket tilbehør man vil ha, og hvilken saus man ønsker, og så lager kokken dette for deg i et åpent kjøkken. Manglet det noe i buffeten skaffet betjeningen dette umiddelbart. Dette trekker opp kvaliteten på hotellet betraktelig, og er et stort pluss i opplevelsen. All mat var vellaget og hadde masse smak.

 
10.03.2018

av joachimu813

Ikke for familier eller forretningsreisende

Sengene er harde, og sengetøy og puter og dyner er av svært dårlig kvalitet. TV signalene var så dårlige at vi ikke kunne se på fjernsyn, og det er så dårlig internett på rommet at det ikke kunne brukes. Vi bodde på junior suite med eget kontor, men selv om vi ba de ordne bedre internettforbindelse skjedde dessverre ingenting. Frokosten er middelmådig, med utvalg og kvalitet som minner om et 2 stjerners hotell. Vannkvaliteten i bassenget er grumsete og dårlig allerede en time etter frokost, og det ser mye større ut på hjemmesiden til hotellet enn det i realiteten er. All service tok veldig lang tid, og siden det ikke er mulig å forsyne seg selv med kaffe under middag og frokost, måtte vi ofte forlate restauranten uten å ha drukket kaffe. All service tar veldig lang tid, og kvaliteten på det som blir servert er veldig varierende. Vi bodde der i 5 dager, og kaffen smakte forskjellig hver eneste gang. Vi har som familie bodd mange ulike steder i Sri Lanka, og dette har ikke vært noe problem på andre steder vi har vært. Ingen aktiviteter overhode for barn, og selv om du kan få salte peanøtter et sted på hotellet, fikk vi beskjed i poolbaren at de ikke hadde peanøtter. Vasking av rommet var fraværende, og de fremsto som uhygieniske og støvete. Gammel solkrem og skitt på alle glassflater og fliser på gulv, og vi bevitnet at gulv bare ble kostet fremfor vasket. Heller ikke dusj, vasker eller toalett ble vasket med såpe og vann. Dette har vi aldri opplevd andre steder i landet. Styr unna dette hotellet om du kan, det er ikke verdt pengene.

 
08.03.2018

av Vegard Rong K

Flott hotell!

Vi har hatt seks fantastiske dager på dette nydelige hotellet. Rommene er romslige med flott utsikt mot stranden og solnedgangen. Sengene er gode. Det kunne godt vært mulig å stenge lyset ute bedre, ellers ingenting å utsette på noe. Bassengområdet er veldig bra. Stille og rolig med dedikerte ansatte som hjelper til med alt. Restaurantene har veldig god mat til et komfortabelt prisnivå. Et par negative ting: internett er veldig tregt og fungerer til tider nesten ikke. Dette til tross for at hotellet hadde relativt få gjester. Enorme mengder med fugler i områder kan være sjenerende. En stor takk til Jaffry, som rengjorde rommet vårt, og la stor prestisje i å gjøre det perfekt!