En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

1579 vurderinger
Utmerket
 
619
Veldig bra
 
605
Bra
 
230
Mindre bra
 
62
Dårlig
 
63

Fem siste vurderinger

30.07.2019

av Ketil H Levanger, Norge

Maten var god. Rommene OK.

Typisk tre-stjerners Sri Lanka hotell. Maten smakte utmerket og servicen OK. Vanvittig mange ansatte, uten at antall ansatte er det som betyr noe for servicenivået. Rommene var ok. Badene var nesten ok.

 
11.08.2017

av JanAasnes Lillestrøm, Norge

Flott sentralt hotell

Dette hotellet var vårt første på vår rundtur i Sri Lanka. Rommet var fint og rent. Det var 2 brylluper på hotellet denne dagen, men betjeningen var raske og hyggelig å servere maten.Vi hadde ikke all inclusive bare frokost inkludert. Veldig bra mat og frokosten var blandet de beste vi har sett å våre turer rundt i verden. Stranden var stengt pga for mye vind, men vi skulle dessverre bare være en natt på dette hotellet. Anbefales.

 
25.01.2017

av 26odae Oslo, Norge

Ok Charterhotell

Etter 10 dager i Sri Lanka var dette det siste hotellet. Hotellet i seg selv er helt ok. Rommene er store og sengene er gode. Det er kun ett lite basseng delt på litt for mange gjester. Stranden er fin men vi kunne ikke bade i sjøen, da den var alt for ruff når vi var der, det var en liten nedtur. Buffeten er helt ok, ikke noe å skryte av. Men staben er hyggelige og imøtekommende.

 
07.08.2016

av Jensen2014 Kos Town, Hellas

Et bra 4 stjernes hotell

Etter flere nedturer på andre hoteller,var dette hotellet en skikkelig opptur,med utrolig hyggelig betjening,flott bassen og bra mat. Nedturen var at vi fikk høre at det var utenfor sesong,så stranden ved havet var stengt. Rommene var rene og pene,med bra renhold. Til å ligge i sentrum var det nesten støyfritt.

 
08.05.2024

av TvL0314

Verouderde en verschimmelde bende

De aankomst ziet er nog wel oké uit.. tot je richting de kamer gaat. Alles ruikt naar frituur van de grote gaarkeuken, alles is verouderd, de kamers zijn volledig beschimmeld, de bedden zijn houten planken en de matrassen doorgezakt, het zwembad is verouderd etc. Ontbijt is ook niet speciaal, komt uit een enorme gaarkeuken en ligt in grote bakken te wachten. Absoluut niet aan te raden als je van comfort en hygiëne houdt