En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

3529 vurderinger
Utmerket
 
2018
Veldig bra
 
941
Bra
 
301
Mindre bra
 
130
Dårlig
 
140

Fem siste vurderinger

25.12.2023

av Tor W Karon, Thailand

Fantastisk sted i flotte omgivelser!

Fantastisk sted og plass. Utrolig god service i alle ledd. Smilende, høflig og hjelpsom betjening i alle posisjoner. Utrolig god mat og drikke ved alle måltider. Rent og ryddig over alt. Topp bassengområde, og kort avstand til stranda. Sikkerhet. Absulutt et sted vi ønsker å besøke igjen. Takk for en flott ferie i nydelige omgivelser. Anbefales på det sterkeste. Ingen ting å kritisere. Kvalitets ferie.

 
24.07.2019

av Hiawatha74

Fantastisk hotell

Fantastisk hotell med super betjening, god service og blide ansatte som var engasjerte. Flotte rene rom, god mat og vakre omgivelser. Flott spa Anbefaler stedet - kommer gjerne igjen. En fin base for dagsturer eller lengre turer, hit kommer du også etter en rundreise rundt øya for å slappe helt av.

 
25.06.2018

av elenacyborg Stavanger, Norge

Den beste Krabben i Sri Lanka og en veldig god Service

Har reist rundt hele verden men har aldrig opplevd bedre krabbe noen steder. Da mener vi det er verd en ekstra tur til denne resturanten i Hikkaduwa som heter THE CRAB. Ellers sa har de en god vin meny og kjempe god service samt mange andre gode retter. Spor gjerne etter personer som er de beste som heter Danushka,Siridasg og Rishani. onsker dere en kjempe fin mat opplevelse og lykke til i Sri Lanka. Stor klem fra Reinulf og Elena

 
26.04.2017

av 774wenchew

Flott hotel

Hotellet var veldig bra. Flotte rom med fantastisk utsikt. Helt nydelig frokost og blide servitører. Det som dro ned opplevelsen var dessverre andre gjester. Når du tar til deg 3 ganger mere enn det du orker å spise,og er uhøflig mot de som jobber der da blir jeg irritert. Så hotellet og betjeningen var det ikke noe galt med kun en del gjester.

 
05.03.2017

av siljek2 Finnsnes, Norge

Hyggelig og bra

Fellesområder er moderne, rommene kan trenge en oppgradering. Rent og pent. Uteområder er livlig med lokale dyr som skilpadder, Lena,fugler og Igvana. Disse er vant til å bli matet men kan bli litt nærgående på deg. Stortest fredelig men under vårt opphold var det 2 brylluper der og det ble mye trommer og andre indiske ritualer som forstyrret freden vår. Betjeningen er svært hyggelige og hjelpsomme.