En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

1027 vurderinger
Utmerket
 
407
Veldig bra
 
339
Bra
 
168
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
69

Fem siste vurderinger

06.02.2019

av Kristi T

Pass på!!

Da vi bestilte hotellet i september 2018 sto det på Expedias sider at alle rom hadde havutsikt. Og slik står det fortsatt på booking.com. Dette stemmer ikke! Det er kun de luxe rommene som kan se sjøen. Siden vi trodde alle rommene hadde utsikt, tok vi et vanlig standart rom. Det var mørkt og ikke særlig trivelig, det var umulig å se havet fra rommet. Gikk du ut på terrassen, kunne du få et glimt av havet (i tillegg til en liten plen, en mur og et lite vakttårn). Vi ble veldig skuffet og følte oss lurt. Uteområdene er flotte med et par basseng. Maten er god. Og servicen likeså. Vi fikk hjelp fra resepsjonen til å finne et nytt hotell hvor vi faktisk hadde havutsikt.

 
17.03.2018

av TorE_13 Moss, Norge

37 flotte dager på Coral Sands Hotell, Hikkaduwa

Vi var lovet (og betalt for) stort fint rom med sea view. Ble plassert i enden av hotellet i et mørkt lite rom uten utsikt. Måtte bo der 2 netter før vi fikk et flott rom på bakkeplan med flott utsikt, slik vi ønsket. Og det avsluttet ikke så bra. Vi skulle reise hjem med nattfly og skulle reise fra hotellet kl 20.00. Uka etter vi kom hit bestilte vi sen utsjekking, og det var i orden. Men dagen vi skulle reise var dette vanskelig å få til. Til slutt ordnet det seg å beholde rommet til kl 18.00. En svensk gruppe på 11 hadde noen dager før fått beholde 2 rom for free. Vi syntes det hadde vært greit at vi hadde fått det også etter dårlig start og etter å ha lagt igjen mye penger for mat og drikke i 37 dager. Men nei, vi måtte betale 30 dollar ekstra. Dårlig service. Totalt sett så er hotellet noe overpriset. Men hotellet er veldig flott feriested, rett på super-stranda og med flott basseng. Det var alltid rent og ordentlig, housekeeping gjorde god jobb. Tre poolgutter gjorde flott jobb med å holde rent og yte service med solstoler og parasoller. Serveringspersonalet var alltid hyggelige og raske, god service. Mange ansatte arbeidet med vedlikehold - alt var i orden. Middagene var buffet. Smaken var god - men kvaliteten på kjøttet var ikke bra. Det var liten variasjon på rettene. Frokosten var god. Takk for oss, vi har hatt det fint. 6 uker med noe varierende vær de siste 3 ukene, med tildels mye regn.

 
25.11.2017

av SiwAnita Oslo, Norge

Dyrt

Ett greit hotell som ligger nesten rett på stranda. 500 meter fra jernbanestasjonen. Hotellet har 2 bassenger og endel solstoler til gratis utlån, men ingen på stranda. Frokost fra 0730 til 0930 med egen kokk som lager omelett, steker egg og eggerøre til deg. Standar rom har vannkoker, vann kopper men ikke te eller kaffe. Dette må du kjøpe i restaurant. Så dersom du våkner kl 0600 er det ikke mulig med en kopp kaffe på verandaen. Du må vente til restauranten åpner. Hotellet var ganske sleipe når vi spiste middag der en kveld. De laget 2 regninger, en for mat og en for drikke slik at vi ble belastet med 2 service charge/tax isteden for 1. De tok 24 % mens resten av byen tok 10 %. Book heller ett hotell lengre ned i gata. Mye trafikk støy. Hotellet trenger sårt vedlikehold.

 
09.08.2017

av Jan29061966 Hamar, Norge

Hyggelig strandhotell

Vi bodde 3 døgn på dette hotellet .Det ligger rett ved stranda og har ett servicevennelig personale .Måltidene er bra og renholdet rundt omkring er bra .En del støy fra trafikk og hotellet er noe slitt .Wifi virker bare i resepsjonen .

 
21.02.2017

av 580maritl

To deilige uker

Vi har hatt to deilige uker ved Coral Sands. Hotellet lå perfekt til, rett ved havet. Hotellet har to basseng. Vi brukte det minste fordi det største ikke hadde klart og delikat vann. Det skyldtes nok i hovedsak at folk bare hoppet uti uten å dusje først. Rommet var stort og godt, badet likeså. Balkongen var stor og vendte ut mot havet. Men det hadde ikke skadet med generelt bedre vedlikehold og noe oppgradering av rommene. Det var dette som manglet for at vi gir en toppkarakter. Renholdet var godt, og personalet serviceinnstilt, blide og forekommende. Maten var også ypperlig. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale Coral Sands til andre som skal feriere på Sri Lanka.