Shopping i Palma

Shopping i Palma

Palma yrer av butikker! Her finner du alt fra eksklusive merkebutikker til kleskjeder som Zara, HM og Mango. Mange har også lavere priser enn i Norge. Her har vi samlet våre beste tips til shopping i Palma!

Bestill reise til Palma >>

Flere reisetips til Palma

Shopping på Avinguda Jaume III & Passeig del Borne

Er du ute etter bra shopping i Palma bør du ta turen til shoppinggaten Avinguda Jaume III. Her ligger blant annet kjøpesenteret El Corte Ingles som har alt fra klær og sminke, til innredning og klokker. Kjeden har to kjøpesentre i Palma, hvorav ett på Avinguda Jaume III. Passeig del Borne begynner hvor Avinguda Jaume III ender. Sammen har disse to gatene bokstavelig talt alt. Du finner Massimo Dutti, Louis Vuitton og Hugo Boss, og ikke minst HM, Zara og C&A. Er du interessert i innredning og dekorasjoner til hjemmet må du ta turen innom innredningsbutikken Rialto Living som ligger i tverrgaten Carrer de Sant Feliu 3. 

Placa Major

Det mest kjente torget i Palma er gamlebyens - Placa Major. I torgets nærområde ligger det mengder av herlige butikker, fra små individuelle butikker til større kjeder. To shoppinggater i gamlebyen er Sant Miquel og Sindicat. I Sant Miquel ligger først og fremst de større spanske kjedene, mens i Sindicat finner du mange billige butikker. Dersom du følger Sindicat hele veien nedover (med Placa Major i ryggen), kommer du tilslutt til Avinguda d'Alexandre Rosselló - en stor gate med El Corte Ingles og butikker som Zara og Mango. 

Matshopping i Palma

Det finnes selvsagt mer å shoppe i Palma enn klær og innredning. Palma og Mallorca har massevis av lokalproduserte produkter som smaker mye mer enn det du kjøper her hjemme. Dersom du har plass i kofferten anbefaler vi at du kjøper med deg favorittene dine hjem! Produkter som er verdt å sjekke ut er olivenolje, charcuterier og krydder.

Et herlig sted å spasere rundt og småhandle er i markedshallen Mercat de l’Olivar, som ligger på torget med nesten samme navn - Plaça de l'Olivar. Her får du prøvesmake det meste før du bestemmer deg for å kjøpe eller ei.

Shopping i Palma