Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 1 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Måtte vente 4 timer før innsjekking Krevde 30 euro i skatt ved ankomst

Bekreftet gjest: 2023-05-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

1451 vurderinger
Utmerket
 
741
Veldig bra
 
491
Bra
 
157
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

26.09.2019

av Anne A Batnfjordsøra, Norge

Fint hotell.

Rent og pent og hyggelig betjening både i skranke, bar og på renhold. Fint bassengområde og nok solsenger, nær stranda og sentrum med butikker og restauranter. Det som trekker ned for oss var at det var mye støy. Både fra trafikk, byggestøy og folk som kom og gikk til alle døgnets tider. Men med sov i ro i ørene så gikk det greit.

 
23.06.2018

av YvonneS08 Sarpsborg, Norge

Perfekt beliggenhet

Fine leiligheter med perfekt beliggenhet nær stranda, og med mange gode spisesteder i nærheten. Gode senger og bra renhold. Det eneste negative var når noen sa ifra om en kakkerlakk i resepsjonen, brydde ikke mannen bak disken seg. Men han er kanskje vant til kakkerlakker. Vi drar gjerne tilbake til Sol Lunamar.

 
29.08.2016

av Karoline H

Ikke noen høydare

Var på dette hotellet for noen år siden. Den gangen var jeg veldig fornøyd. Denne gangen fikk vi utsikt mot en stygg bakgate, aircondition streiket etter første dag og vi måtte vente et døgn før det lot seg fikse. Resepsjonisten var lokal, utrolig treg og snakket dårlig engelsk. Aircondition-kontrollen måtte byttes inn flere ganger. Det var i det hele tatt mye styr. Skal definitivt ikke bestille opphold på dette hotellet igjen.

 
26.07.2016

av jonny m Bergen, Norge

Godt leilighetshotell til ein rimelig pris

Tilbrakte 14 dager fra 8 juli til 22 juli på sollunamar palma nova. Denne plassen ligger midt i sentrum av palma nova kort vei til stranden og under 10 min gange til Magaluff sentrum. Betjeningen på leilighetshotellet er fantastiske,hjelpsom og hyggelige. Skal eg vere litt negativ så syns eg senga var hard og Wifi dekning ikke så bra. Plassen kan anbefales på det varmeste,meget fint område og ganske roligt. Basseng området var stort, virka som det var altid plass til alle. (Såg ikke noen som okkuperte solsenger om morgonen) Veldig fornøyd med oppholdet.

 
01.08.2015

av Roy M Oslo, Norge

Vi var der i jJuni 14 og vi var der i juli i år,og vi skal til bake i September i år. Vi er meget godt fornøyd.

Vi har fortalt til andre hvor bra det er der, kort vei til strand og til mange restruanger med god mat. Dette er et sted som vi har andbefalt til venner, både i fjor å i år har vi hadt med oss barnebarn. Og til høsten skal vi ha med oss venne par.