Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 47 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,3 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-24


9 av 10

+
Maten
-
Drinkene

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

+
Servicen til alle ansatte, og særlig i restauranten. Jeg har en livstruende matallergi, og alle ansatte i restauranten håndterte dette på en svært profesjonell måte. Jeg fikk spesialtilberedt mat til hvert måltid, da jeg ikke kan forsyne meg fra buffet.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

70% anbefaler hotellet

848 vurderinger
Utmerket
 
310
Veldig bra
 
312
Bra
 
129
Mindre bra
 
55
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

09.08.2019

av Anjjak Drammen, Norge

Flott allinclusive hotell

Har bodd 7 dager på dette hotellet med kjæresten min. Veldig flotte rom med nydelig utsikt, hyggelig personale og god mat. Spist alle måltidene på hotellet, masse forskjellige retter hver dag (sushi, taco, pastaretter, kebab, fisk, grillmat osv). Er en egen snack bar ved bassenget som man kan hente så mye drikke man vil. Eneste minuset er at drinkene ikke er noe gode her, smaker som utblandet saft. Renholdet på hotellet er veldig bra. Er en flott strand rett nedenfor hotellet som man kan ta heis ned til direkte fra bassengområdet, eller en trapp ved siden av som tar 1 min å gå. Alt i alt veldig fornøyd !

 
05.08.2018

av Culptur Bergen, Norge

Hotell med flott beliggenhet

Hotellet ligger med direkte tilgang til stranden (via heis), noe som er perfekt. Betjeningen er hyggelig, og maten er god med ulike retter hver dag til lunsj og middag. Pluss for at kokkene lager omelett med dine valgte ingredienser til frokost. Rommene er litt små, savner en stol til inne på rommet da altanen fort blir for varm. Kunne også ønske flere stikkontakter for lading av mobil mm (kun to stk på ene siden av sengen). Pluss for tv og et lite kjøleskap på rommet. Rommene var rene og pene, og det var god skapplass. Opplevde ingen støy fra gjester på hotellet, men et diskotek i nærheten kan være sjenerende (særlig for dem som har rom like ved).

 
13.08.2016

av 296j_rgenn

Fantastisk hotel med alt

Hadde en ukes opphold her med 4 voksene og 3 ungdommer 14-17 år ,rask innsjekk og en god velkomst som fikk deg til og føle deg velkommen. Servicen på dette hotel var mer enn du kunne forvente ,maten var veldig variert og frisk og pent anlagt ,veldig god utvalgt ved frokost ,lunsj og middag. Var lite ungdom og fyll på dette hotel som fremsto som et vennlig familie hotel. Fint basseng område med stranden rett nedenfor ,litt trengsel med solsenger ved bassenget men fikk plass hver dag for det. Rene og pene rom med super utsikt til havet ,minus for litt for lytt mellom rommene og litt harde senger. Betjeningen ved hotellet var hyggelig og vennlig og du blei passet godt på. Jeg anbefaler dette hotellet for alle også godt voksene og barne familier. Legger også til at all inklusive var helt topp.

 
03.06.2015

av Gunnar B

Støy

I beskrivelsen av hotellet stod det riktignok at det var mye ungdom i høysesongen. Vi var der i tidsrommet 23.5 -30.5 og opplevde støy flere netter av fulle ungdommer. På tross av klager til betjeningen hjalp dette lite. Siste kvelden vi var der kom det ikke mindre enn 6 polititjenestemenn til hotellet. Ungdommer kunne ta med seg massevis av drikkevarer opp på rommene sine uansett på døgnet,mens vi som hadde all inclusive ikke fikk noe i barne etter kl23.00(det stod riktignok i brosjyra,men alle andre hotell har dette til kl.24.00) hotellets regler fikk vi fortalt - da burde det også vært regler for undomsoppførsel! Dette hotellet bør ikke brukes av voksne folk og at det har fire stjerner er meg en gåte. Drar nok ikke dit mer.

 
02.06.2015

av Laila Helene H

På strandkanten!

Pent og rent fire-stjerners hotell med meget variert og rikholdig frokost-lunsj- og middagsbuffet! Meget hyggelig betjening. Rengjøring og skifte av håndklær hver dag. Enkelt å komme seg på stranda med heis eller trapp. Nydelig strand! Anbefales!