Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar. Fliser eller laminatgulv. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/hydromassasjedusj og wc. Hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom som består av ett rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar. Fliser eller laminatgulv. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuiter

Juniorsuiter som ligger i femte etasje, høyst opp i bygningen. En dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger i sovesofa. TV. Minibar, som er fylt ved ankomst og innholdet er inkludert, påfyll mot avgift. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Condesa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3