Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 9 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-07-15


8 av 10

+
At det var så tilrettelagt for barn :)
-
Har ikke noe

Bekreftet gjest: 2023-06-03


10 av 10

+
Beliggenhet til strand, store rom.
-
Et STORT minus er badekar. Badekar må bort fra hotellene, mange har problem å komme oppi for å dusje. Det er også UHYGIENISK

Bekreftet gjest: 2023-05-27


8 av 10

+
Barnebassengene og skliene. Renholdet var det beste.
-
Rengjøring rundt bassengområdet - mye fuglebæsj i trapp til skliene. Knallharde senger. Ensformig all inclusive, men riktig nok VELDIG bra at de tilbydde produkter som coca cola og originale vin- og brennevinsprodukter i drinker.

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
Hyggelig betjening 👍
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
Alt var bra
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


10 av 10

+
Hotellet er helt strøkent, god mat, god service og fantastisk beliggenhet inntil stranden.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-27


9 av 10

+
Deilig mat, hyggelig betjening. Fin beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2023-05-20


3 av 10

+
God mat på buffeten
-
Mye lyd i restauranten under serveringene. Får ikke skikkelig matro, så i stedet for at det oppfattes som en restaurant blir det heller en matsal. Foreslår at det investeres i akustikkdempning. Innstillingen til enkelte i resepsjonen kan også forbedres

Bekreftet gjest: 2023-05-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3531 vurderinger
Utmerket
 
1832
Veldig bra
 
982
Bra
 
447
Mindre bra
 
180
Dårlig
 
90

Fem siste vurderinger

22.04.2023

av eirik m

Fint hotel

Hyggelig betjening, god mat og fint hotell. Sengene var gode, nært til kollektivtilbud. Stive priser på mat og drikke, anbefaler all in clusive. Godt utvalg på mat og drikke , buffeten var veldig god. Snackbar med både snack, og lette måltider ved bassengkanten.

 
10.07.2022

av 800bj_rntoree

Fantastisk ferie

2 voksne og 2 barn på 10 og 12 har hatt tidenes ferie. Hyggelig betjening. Rommene og fellesarealene var alltid rene og ryddige. Buffeen hadde et rikt og variert utvalg, det var rent og tomme fat ble fort fylt opp. Helt ok underholdning på kvelden, barnediskoen var en høydare for vår 10 år gamle datter. Miniklubben hadde et dyktig personale, som snakket et utall språk. Vi var hovedsaklig på stranden, da vi opplevde det som noe varmt rundt bassenget. På stranden leide vi solsenger for 13,5 euro dagen, og hadde fast plass hele uken - en hærlig ferieluksus. Vi hadde vår beste ferie opplevelse, og håper vi får muligheten til å komme tilbake.

 
02.07.2022

av harald1000 Oslo, Norge

Sol, sand og sjø for 3 generasjoner

Så var vi tilbake på Condesa. Samme hyggelige betjening, samme fine atmosfære, fine rom, mat og drikke for alle smaker. Med hotellet bokstavelig talt på stranden er det perfekt for alle aldre. Vi bruker vanligvis ikke bassenget. Men om vi ville det måtte vi vært tidlig ute om morgenen. Skulle ønske hotellet kunne slå ned på den utingen med å okkupere solsenger i timesvis med håndklær før noen kommer. «Hvor er Coco ?». De minste savnet figuren Coco til barneunderholdningen om kvelden fra forrige besøk. Underholdningen var helt ok, det sosiale var viktigere. Men de 4 akrobatene imponerte.

 
23.09.2019

av 273MartinH Arendal, Norge

Litt overbefolket?

Vi har hatt et hyggelig og behagelig opphold på et fint sted til en overkommelig pris og er hovedsakelig godt fornøyde. Men : Jeg har gjennomgått mange av tilbakemeldingene på TripAdvisor. Det slår meg at hotellet unnlater både å kommentere eller gjøre noe med det som er en kritikk fra mange gjester - at det er en kultur for å «reservere» solsenger med håndklær tidlig om morgenen, til tross for skilt som sier dette ikke er tillatt. Kanskje dette er en konsekvens av at hotellet er litt overbefolket i forhold til arealet? Konsekvensen for oss var at det faktisk ikke var plass for oss ved bassenget, selv om halvparten av solsengene ikke var i bruk. Dette er det selvsagt mulig å gjøre noe med. Det ville vært en vesentlig forbedring hvis man fikk bukt med problemet. Har hotellet en kommentar til dette?

 
21.09.2019

av Lene Hegdahl S Nøtterøy, Norge

Har potensiale

Trivelig og grei plass for sånne som oss (småbarnsforeldre) som vil ha det enkelt og behagelig, med all inclusive. Rommene er helt greie. Litt slitt, minus for at vi ikke har mulighet til å koke kaffe/ te på rommet, det forventes av 4 stjerner. Det er er ikke balsam, bare shampoo og dusjsåpe. Vi var i behov for å bytte laken en kveld og meldte fra til resepsjonen som sa de skulle ordne det. Ingenting skjedde. Vi fikk ikke nytt laken. Maten er variert og god. Mye vegetar og fisk i tillegg til « vanlig buffetmat. Beliggenhet rett på stranden og bassenger til et hvert behov. Langgrunn strand passer fint for de små som ikke kan svømme. Må betale for solsengene på stranden. Et betydelig irritasjonsmoment er at ingen respekterer forbudet mot å reservere solsenger (ved å legge ut håndklær), hver morgen et stille tog som tasser ut med håndklærne sine og sikrer de beste plassene (også ved barnebassenget) før frokost. Betjeningen er underlig unnfallende og sier det ikke er noe å gjøre med. Det er skuffende at hotellet ikke gjør noe med dette, ser andre har omtalt det samme.