Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 50 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bra läge, mycket trevlig personal, bra service.
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


8 av 10

+
Beliggenheten.
-
Solskjerming utenfor balkongen. Vi hadde ettermiddagssol, og det var umulig å benytte balkongen på den tiden.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


9 av 10

+
Kort vei til stranden
-
Det burde være enklere å kunne bestille barne/babyseng (f.eks fra websiden/bestillingen

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

3234 vurderinger
Utmerket
 
1675
Veldig bra
 
925
Bra
 
414
Mindre bra
 
153
Dårlig
 
67

Fem siste vurderinger

23.09.2019

av 273MartinH Arendal, Norge

Litt overbefolket?

Vi har hatt et hyggelig og behagelig opphold på et fint sted til en overkommelig pris og er hovedsakelig godt fornøyde. Men : Jeg har gjennomgått mange av tilbakemeldingene på TripAdvisor. Det slår meg at hotellet unnlater både å kommentere eller gjøre noe med det som er en kritikk fra mange gjester - at det er en kultur for å «reservere» solsenger med håndklær tidlig om morgenen, til tross for skilt som sier dette ikke er tillatt. Kanskje dette er en konsekvens av at hotellet er litt overbefolket i forhold til arealet? Konsekvensen for oss var at det faktisk ikke var plass for oss ved bassenget, selv om halvparten av solsengene ikke var i bruk. Dette er det selvsagt mulig å gjøre noe med. Det ville vært en vesentlig forbedring hvis man fikk bukt med problemet. Har hotellet en kommentar til dette?

 
21.09.2019

av lenehegd Nøtterøy, Norge

Har potensiale

Trivelig og grei plass for sånne som oss (småbarnsforeldre) som vil ha det enkelt og behagelig, med all inclusive. Rommene er helt greie. Litt slitt, minus for at vi ikke har mulighet til å koke kaffe/ te på rommet, det forventes av 4 stjerner. Det er er ikke balsam, bare shampoo og dusjsåpe. Vi var i behov for å bytte laken en kveld og meldte fra til resepsjonen som sa de skulle ordne det. Ingenting skjedde. Vi fikk ikke nytt laken. Maten er variert og god. Mye vegetar og fisk i tillegg til « vanlig buffetmat. Beliggenhet rett på stranden og bassenger til et hvert behov. Langgrunn strand passer fint for de små som ikke kan svømme. Må betale for solsengene på stranden. Et betydelig irritasjonsmoment er at ingen respekterer forbudet mot å reservere solsenger (ved å legge ut håndklær), hver morgen et stille tog som tasser ut med håndklærne sine og sikrer de beste plassene (også ved barnebassenget) før frokost. Betjeningen er underlig unnfallende og sier det ikke er noe å gjøre med. Det er skuffende at hotellet ikke gjør noe med dette, ser andre har omtalt det samme.

 
13.08.2019

av 83helenek

Familievennlig hotell

Var 1 uke på dette flotte hotellet sammen med hele familien. Førsteinntrykk av hotellet var kjempe bra. Ryddig og velstelt ved inngang, og blir møtt av hyggelig og hjelpsom resepsjonist. Etter innsjekk får vi 1 glass bobler på veien. Bodde i et standard dobbeltrom med utsikt over bebyggelse. Helt ok rom, dog noe slitt og enkelt. Sengene var gode. Romslig bad, med oppbevaring. Verandaen var passe stor og fin. Vi hadde all inclucive, og må si dette er den beste maten jeg noengang har fått på en slik type ferie (all inclucive ) Det var mulig å innta frokost og lunsj enten i hoved «restaurant» (som mer minnet om en stor kantine) , eller på den koselige restaurant ved basseng området hvor det var mye roligere, og hyggelig. Maten var den samme der, bare kanskje litt mindre utvalg. Vi følte det uansett var mer enn nok. Utrolig deilig å sitte ute å spise frokost og lunsj i rolige omgivelser. Utvalget var bra for store og små. Honnør for at de har godt utvalg av salater og vegetar ! Vin, bobler og drinker som var inkludert smakte riktig så godt. Vann fikk man i plastglass, el man kunne hente selv fra dispenser. Da god og kald. Kaffeautomat var det også i basseng bar. Supert m egen pool-snack-bar ved barnebasseng hvor man kunne få kjempe god burger, pølser eller nuggets utenom hovedmåltider. Chips kunne man også hente seg her. Gratis. Middagen var god og variert. Mye å velge på. Pizza var populært, og der klarte de ikke helt å få de ut fort nok, det var ofte tomt av det. Basseng området var nydelig. Den ene delen m utsikt utover flott strand. Bra opplegg for barn og ungdom med sports-og spill aktiviteter. De som jobbet med dette var kjempe flinke! Zumba og vann aerobic var det også. Så til det negative: solseng-mafiaen terroriserer også dette hotellet. Dvs at et flertall av hotellgjestene står opp i 05-tiden for å legge ut håndklær på solsengene, for så gå å legge seg å sove. Ofte var det ikke folk på solsengene før langt utpå formiddagen, men ingen ledige solsenger. Bare håndklær som lå på stolene. SKJERPINGS, hotell Condesa. Det hjelper ikke å sette opp skilt hvis forbudet ikke følges opp. Tips er at hotell ansatt fjerner håndklær fra solsenger som ikke brukes i løpet av 1 time. Da hadde det vært nok senger til alle. Og slutt på denne irriterende oppførsel. Wifi nettet kunne også vært bedre, men funket bra enkelte plasser. Underholdning hver kveld var grei nok. De ansatte var flinke og ivrige. Moro mest for barna. Veldig støyfult for de som hadde rom ut mot bassengområdet. God stemning var det. Hotellet ligger vakkert til rett på stranden. Tar ca 30 min å gå inn til sentrum av Alcudia. Ansatte var hyggelig, blide og hjelpsomme! Anbefaler dette hotellet, og jeg kommer gjerne tilbake hit, tross solseng-mafiaen đŸ€Ł

 
14.07.2019

av Chantus M

Ferietur

Andre gangen jeg er på tur her med familien. Helt toppers for barnefamilier, men også for par. Stranden helt ved hotellet og flere basseng å velge mellom. Mat for alle og en hver, ulike smaker og valg å velge mellom. Tema på matserveringen også. Rommene moderne og rene. Hyggelig betjening i resepsjon og ellers på hotellet. Alltid blide og smilende. Kvinne, 23.

 
22.06.2019

av harald1000

Bra, men ikke mer.

Rene fine rom. Mange solsenger (trangt, ikke plass til flere) men ikke mulig å samle familien for hotellet aksepterte at «håndklemafiaen» okkuperte solsenger i timesvis uten å bruke dem. Vi måtte bruke solsengene på stranden. Like greit, renere der. Men en ekstrautgift på ca 50 € dagen. Som kom i tillegg til et allerede dyrt opphold. Maten var OK men ikke mer. Vi har spist bedre paella i Hellas (!) Og vi så aldri en spansk skinke... eller generelt spansk mat. Dårligst av all-inclusive vi har vært på. Så for oss blir det ikke Condesa igjen !