Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i bungalow

Toromsleiligheter som ligger i bungalower med markterrasse. Inngang via markterrassen med bord og stoler samt solsenger. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV i begge rom. Badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-54 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsvilla

Toromsleiligheter i etasje med markterrasse som ligger i delt villa med egen hage med solsenger og jacuzzi. Et soverom med to enkeltsenger samt et bad med badekar, wc og hårføner oppe. Nede er det stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV i begge etasjer. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn