Toromsleilighet

Toromsleiligheter med et soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40-45 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet i bungalow

Toromsleiligheter i bungalow med et soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstraoppredninger i sovesofa. TV i begge rommene. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse med inngang via terrassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50-54 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Toromsvilla

Toromsleiligheter over to etasjer i delt villa med egen hage med solsenger og jacuzzi. Et soverom oppe og oppholdsrom med minikjøkken nede. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Mulig med ekstraoppredninger i sovesofa. TV i begge rommene. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn