Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 15 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
7,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Flere bassengområder.
-

Bekreftet gjest: 2021-12-26


4 av 10

+
Stort hotell med flere bademuligheter.
-
Lite allergi vennlig mat når en har cøliaci. De brukte steke vaskemidler som luktet intens. Vaskepersonalet sprayet vaskemiddel som luktet intens overalt. Det virket som at hvis det luktet sterk parfyme var det rent. Jeg ble veldig dårlig av oppholdet og kunne ikke være mye på hotellrommet. Gulvtepper som var støvet overalt

Bekreftet gjest: 2021-12-26


10 av 10

+
Kult konsept, fint men uformelt, veldig bra musikk, ikke påtrengende
-
Var veldig dyrt å benytte spa etc, burde vært mulig å bruke hottub uten ekstra kostnaf

Bekreftet gjest: 2021-12-12


10 av 10

+
-
Kostnad for mat på hotellet.

Bekreftet gjest: 2021-11-28


8 av 10

+
Høy standard. Hyggelig personale.
-
For høy musikk i fellesarealer

Bekreftet gjest: 2021-11-14


9 av 10

+
Fasilitetene til hotellet var veldig bra.
-

Bekreftet gjest: 2021-11-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

5709 vurderinger
Utmerket
 
4030
Veldig bra
 
884
Bra
 
435
Mindre bra
 
155
Dårlig
 
205

Fem siste vurderinger

04.02.2020

av Marianne H Kvernevick, Norge

Ikke godt nok

Fellesarealene på hotellet er fine. Særlig ute, med mange muligheter for hvor en vil oppholde seg. Rommene er også estetiske, ved første øyekast. Men her mangler det noe på renhold. Mange støvdotter på golvet og støv på bord/benker. Renholdet er også alt for seint på dagen. Rundt kl 16 (15.etg). Jeg spurte en av renholderne om de kunne komme tidligere neste dag og fikk nei til svar... Dette er ikke godt nok. Det virker som de har for få personer på jobb. Jeg fikk dårlig samvittighet av å mase. Hotellet er også overpriset. Sammenlikner da med firestjerners hoteller jeg har besøkt på Kanariøyene. Dette gjelder både mat i buffetrestauranten og drinker i Sky Bar. Et hotell blir ikke mer eksklusivt av høye priser. Det er å undervurdere publikum. De ansatte er hyggelige og imøtekommende og ser ut til å gjøre sitt beste.

 
06.01.2019

av Vikingwoman_74 Norge

Anbefales om du er spesielt interessert i disco fra 80-tallet «Imagiation».

Vi forventet oss sjangeren «rock» music. Og ikke disco som «Imagiation» bandet fra 80-tallet. Denne disco’n ble spilt høyt ved alle bassengene og i lobby. Dette dro ned opplevelsen av det som var bra med Hotellet. De fleste gjestene var briter. Mange av de «eide» solsenger og andre fasiliteter ved basseng området. Ved å legge fra seg noen eiendeler før vi fikk spist frokost! Bassenget på «Beach Club» var forferdelig skittent. Men vi sov godt, og det var bra frokost og middags buffet.

 
03.09.2018

av Kenneth_gm Sandnes, Norge

Fancy, bra, men stort

Et flott hotell med mange fine fasilitter. Hotellet ble litt i overkant stort og upersonlig for oss med mye folk over alt, men absolutt verdt et besøk. Gratis parkeringsassistanse som fungerte utmerket. Hyggelig personale i resepsjonen som var både behjelpelige og serviceinnstilte. Rommene er utrolig kult innredet, men til tider litt upraktiske. Ingen plass og henge hånklene inne på dusj-rommet, vann lekket ut av dysj-rommet, vaskene var utrolig kule, men vannet sprutet rett ut og ned på gulvet igjen. Jeg vil egentlig gi topscore på utseende på rommet, men som sagt så var det disse småtingen som trakk det hele litt ned. Uuuutrolig god frokost-buffèt som vi ikke kommer til å glemme med det første. Her var det MYE mat og mye variert. Et stort pluss! Litt skuffende at det ikke fantes Hard Rock Cafè på hotellet, denne måtte vi en 20min kjøretur for å finne. Bassengområdene var fine, men bassengene virket ikke oppvarmet og holder nok ikke samme standard som familiehotellene når det kommer til renslighet. Veldig praktisk med egne private dusjrom som en kan benytte seg av etter at en har sjekket ut fra rommet. Alt i alt er dette er hotell jeg veldig gjerne kan anbefale til andre.

 
24.04.2018

av ivartina Funchal, Portugal

Dyrt

Dette hotellet har meget høy standard. Flott basengområdet . Hotellet har også en HRC shop. Egne transfer biler så her løser de de fleste problemer du måtte ha. Servisen er god og sovekvaliteten er topp.

 
01.04.2018

av ingunnloftsdottir Reykjavík, Island

Frábært

Herbergin voru mjög góð - fengum tvö sem var innangengt á milli þar sem við vorum með þrjú börn. Morgunmaturinn var rosalegur, sundlaugarnar mjög góðar, þægilegir bekkir, handklæði út um allt á sundlaugarsvæðinu og allir mjög vingjarnlegir og hjálplegir. Kannski í það dýrasta og svolítið út úr. Nánasta umhverfi er ekki það skemmtilegasta, nema mjög fallegt og þægilegt að labba meðfram ströndinni, ekki jafn mikið fólk og á Amerísku ströndinni.