Toromsleilighet

Toromsleilighet med soverom med takvifte, to enkeltsenger og et bad med badekar med dusj samt wc, hårføner. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. TV. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med soverom nede; takvifte, to enkeltsenger og et bad med badekar med dusj samt wc, hårføner. På øvre plan er det et kombinert oppholdsrom med kjøkken og balkong. Kjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. TV. Balkong, noen med utsikt mot golfbanen og noen med bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Treromslelighet

Treromsleilighet med to soverom med takvifte i hvert rom samt tre enkeltsenger i det ene og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstraseng i enkeltseng i oppholdsrommet/kjøkkenet. Kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 4-6