Toromsleilighet

Toromsleilighet med balkong. Et soverom med to enkeltsenger og takvifte. Mulig med ekstrasenger i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleilighet i etasje med balkong, noen med utsikt mot golfbanen og noen med bassengutsikt. Et soverom med to enkeltsenger nede samt takvifte, et bad med badekar med dusj samt wc, hårføner. På øvre plan er det et kombinert oppholdsrom med kjøkken og balkong. Kjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleilighet med balkong. To soverom med takvifte i hvert rom samt tre enkeltsenger i det ene og to enkeltsenger i det andre. Mulig med ekstraseng i enkeltseng i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 4-6