Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Stille om natta.
-

Bekreftet gjest: 2024-03-31


8 av 10

+
Uteområdet og underholdningen for barna. Over all forventning på begge.
-
Vi hadde ekstremt mye maur, særlig på kjøkkenet. Var flere som hadde det så vi tok det ikke opp siden vi var såpass fornøyd med beliggenheten på leiligheten vi fikk. Ellers kunne rommene vært litt «freshere» mtp at det er 4-stjerners.

Bekreftet gjest: 2024-03-24


9 av 10

+
Fint med lav bebyggelse og hyggelige uteområder
-

Bekreftet gjest: 2023-02-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

5897 vurderinger
Utmerket
 
3702
Veldig bra
 
1436
Bra
 
529
Mindre bra
 
134
Dårlig
 
96

Fem siste vurderinger

12.03.2024

av Ragnhild Ø

God hjelp og service av Renate og TUI.

Takket være Renate ble det en kjempe ferie. God hjelp og service da det er misvisende ang rommene på TUI sine sider. Tusen takk for god hjelp Renate og TUI. Man må være litt obs på når man skal bestille rom når man er flere en 2 stk. Da lønner det seg å oppgradere rommet. Herlig ferie ble det likevel.

 
12.03.2024

av Anne Berit L

Renate👍

Tui sin beskrivelse av rommene er misvisende/ kan misforstås så sjekk nøye. Ellers et nydelig sted. Super underholdning på kvelden. Dette takket være Renate som er et fyrverkeri av en dame. Hun har kontroll og fikser det meste. Hennes innsats for at vi skal trives er formidabel.

 
10.07.2023

av itorsethaugen

Supert!

Flott hotell med mye god mat og drikke, fine og store rom og fint basseng området. Kjekt med gratis buss til og fra Siam Park. Hyggelig og hjelpsomt personalet, spesielt Renate! Takk for fin ferie hos dere!

 
10.02.2023

av Lars T

Topp service

Renate og hennes team gav oss 14 fantastiske dager. Topp underholdning, hyggelig betjening, rene og pene rom. Hotellet arrangerte flott utflukt til Tennerifes regnskog for kun 10 euro med buss og guide. Dette var et supert tilbud. Vi kommer tilbake😃

 
24.11.2021

av Badeanna Drøbak, Norge

Bra hotell.

Min venninne og jeg har nylig kommet hjem etter å ha vært 2uker på dette hotellet. Hotellet ligger fint plassert i terrenget, med utsikt mot by og hav ca 2 km unna. Dette er et godt drevet hotell med dyktige ansatte som yter svært god service. Klientellet består for det meste av barnefamilier, men også noen som reiser uten barn. Vi hadde leilighet over 2 plan ,og vi var godt fornøyd med god plass og flott balkong med fin utsikt.Sengen var litt for hard,men det ble ordnet på et blunk ved at vi fikk en myk overmadrass. Vi hadde halvpensjon, frokost og middag.Frokosten var gjennomgående bra, middagen var mer varierende, noen dager veldig bra,mens det andre dager ikke var så stort utvalg. Det er 2 store bassenger + et lite barnebasseng på området,oppvarmede og holdt behagelig temperatur. Før vi dro,leste vi mange anmeldelser om at det ikke er lov å holde av solsenger på dette hotellet.Det ble Ikke overholdt, og ikke fulgt opp.Vi var tidlig til frokost ( før 8.) og så da at det ikke var noen ledige solsenger på solsiden.Trolig har folk lagt ut håndklær sent på kveld/grytidlig om morgenen.Vi har vært på hoteller der betjeningen først opplyste om at det ikke er lov, og deretter gikk og samlet inn alle håndklærne. Det burde de gjøre her, for dette er en uting, og svært urettferdig overfor de som ikke ønsker å være en del av denne ukulturen. Vi har hatt to gode uker her og kost oss veldig.Dette er, alt i alt et bra hotell med en helt fantastisk betjening.Tusen takk for oss.😊