Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Fasiliteter Beliggenhet
-
Ingen forslag

Bekreftet gjest: 2023-03-19


10 av 10

+
Baderom og senger.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-13


10 av 10

+
Flott uterestaurant , fine basseng
-

Bekreftet gjest: 2022-11-13


6 av 10

+
Bassengområdet på taket
-
Litt gammeldags og slitt

Bekreftet gjest: 2022-11-06


8 av 10

+
Sentralt beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-10-16


6 av 10

+
Rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2022-03-13


9 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-03-06


9 av 10

+
Rent, behagelig, 2 håndklær til svømmebasseng. Fin seng og fint bad.
-
Litt mer underholdning om kvelden

Bekreftet gjest: 2021-12-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2264 vurderinger
Utmerket
 
1698
Veldig bra
 
446
Bra
 
100
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

19.03.2023

av MaAnHe Stord, Norge

Rolig og fint hotell med voksent publikum.

Var spent på hvordan hotellet hadde kommet gjennom pandemien. Det var ingen grunn til bekymring. De samme trivelige og serviceminded folka, samme menyen i la Pergola og samme frokost. Fikk fint rom i 2 etg. med utsikt til bassenget. Hotellet ligger i et rolig område, men likevel nær promenaden. Vi liker oss her, og kommer sikkert tilbake en fjerde gang.

 
08.03.2020

av MaAnHe Stord, Norge

Nydelig hotell.

Denne gangen har vi vært her en uke. Det er andre gang vi er her, og det blir ikke den siste. Vi hadde en suite denne gangen, med utsikt til bassengområdet. De skiftet håndklær og vasket over golvet to ganger for dagen. Det er veldig rent og fint over alt. De som jobber her ser ut til å trives, det merkes på stemningen. Frokosten er god og variert. Vi spiste ikke middag her. Lunsjrestauranten har greit utvalg. Det var litt forskjellig underholdning på kveldene. Spesielt et show med spansk dans imponerte oss stive nordboere. Hotellet ligger fint til, og det er stilt og godt her. Kort tur med taxi opp til Arona, og der er det flotte turmuligheter for den som liker å gå utenfor asfalten. Takk for oss. 😁

 
07.02.2020

av unnicarl Oslo, Norge

Det beste bostedet vi vet om på Tenerife, er Colon Guanahani

To uker har vi tilbragt på Adrian hotellet Colon Guanahani denne gang,- og vi kommer nok tilbake. Dette var den åttende gangen, - det sier jo det meste. Det er fortsatt en god atmosfære i hele stedet. Alle ansatte er høflige og vennlige, de hilser og smiler og jobber forbilledlig! Og de kjenner oss igjen! Det skyldes nok ikke bare at det er et lite sted, men at de ansatte er skolert i betydningen av å SE gjestene, - tror vi, da. Frokost- terrassen er fortsatt vår favoritt! En nydelig plass med springvann og blomstrende trær og herlig stemning. Vi spiser alltid frokost der ute og nyter den i lange drag. Det er masse godt å velge i, mye god frukt bl.a. og alltid en hyggelig person som steker egg og lager omelett! Vi får en flaske vann på døren hver dag og rommet har fått kaffemaskin. Rommene er igrunnen enkle, men med særegent interiør som er helt i vår smak og SÅ funksjonelt. ALT fungerer som det skal og er strålende rengjort. Stedet har god beliggenhet, ligger i nærheten av både Fanabe- og Le Duque- strendene. Og går man til og fra Los Christianos, får man brukt 24.000 skritt! Ellers er jo bassengområdet til hotellet helt nydelig med en liten restaurant som tilbyr både liten og stor lunsj. Takterrassen er prikken over i’en, med solstoler og boblebad/ basseng, med herlig utsikt til havet og til fjellene. Og med en helt særegen stillhet. Ett ønske har vi imidlertid til neste gang; et bedre utvalg av glutenfritt brød og kaker. Det er så deilig å kunne velge! Nå reiser vi hjem til vinteren i Norge med mye energi fra herlige feriedager på Colon Guanahani🤗

 
26.02.2019

av MaAnHe Stord, Norge

Rolig og sentralt.

Dette er et hotell for voksne. Hotellet har svømmebasseng og solstoler både i hagen og på taket. Mange solsenger, så det burde være unødvendig å okkupere dem om morgenen, og gjerne ikke bruke de i det hele tatt. Renholdet er utmerket. Damene som jobber i frokostsalen er utrolig effektive med å rydde bordene. Man kan også spise på en nydelig uteterasse. Frokosten var god med mange forskjellige sorter pålegg, og man kan få nystekt speilegg og omeletter. Det serveres middag i denne restauranten om kvelden, og det er av og til show i baren. Bassengrestauranten var grei for lunsj. Ok mat og service. Fikk dessverre et rom med utsikt til kun et gjerde, så vi var ikke der så mye, men rommet var ok ellers. Kort vei til strandpromenaden.

 
16.02.2015

av unnicarl Oslo, Norge

Et lykkens sted for kropp og sinn

Dette var vårt femte besøk på Adrian Hotels på Tenerife. Idet man går inn hoveddøren, kjenner man atmosfæren av trivsel! De ansatte gjør alt de kan for at oppholdet skal bli bra. Vi ønsket å forlenge vårt opphold, hotellet var i utgangspunktet fullt, men de jobbet med puslespillet og fant rom,- til og med der hvor vi ønsket. Siden sist vi var der, er rommene pusset opp, smakfullt og nydelig ned til hver minste detalj. Arbeidet som er utført er av ypperste klasse, vi bare nøt! Og renholdet som utføres,- har skrytt av det før, og må gjenta det,- flott arbeid! Basseng på taket, med nydelig vann uansett vær, var også nytt av året,- smakfullt! Bassengterrassen har nydelig utsikt både mot sjøen og oppover dalen. Colon Guanahani prydes av sin frokostrestaurant /- terrasse, et nydelig sted med springvann, vakker møblering og god service. Det eneste vi kunne ønsket oss, var en nordisk TV-kanal, eller kanskje en mulighet for å oppgradere til flere kanaler, som for oss ville vært en norsk. Vi var nok de eneste norske der.....Så takk for oss for denne gang, vi kommer garantert igjen. Vi anbefalte stedet til reisefeller på flyet, så det kan nok hende det blir flere nordmenn etterhvert.