Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 18 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Kjempegod service med meget hyggelig personell
-
Kunne vært renere rundt kanten av svømmebasseng

Bekreftet gjest: 2024-03-10


10 av 10

+
Rolig, stort og fint rom , god frokost og utmerket service.
-

Bekreftet gjest: 2024-02-25


9 av 10

+
Rolig fint plassert
-
Hotellet var flott, men Apollo må ikke skrive at det er mulighet å få rom med utsikt mot basseng eller morgensol. Alle standardform er vendt ut mot gate.

Bekreftet gjest: 2024-01-14


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-11-26


10 av 10

+
Beliggenhet borte fra megahotell
-
Dette var et maks hotell, ikke ne negativt😊

Bekreftet gjest: 2023-11-05


9 av 10

+
Stora rum, stort badrum, walkin-closet och gott om plats för resväska. Och en stor eloge för trevlig och proffsig personal
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


10 av 10

+
Fasiliteter Beliggenhet
-
Ingen forslag

Bekreftet gjest: 2023-03-19


10 av 10

+
Baderom og senger.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-13


10 av 10

+
Flott uterestaurant , fine basseng
-

Bekreftet gjest: 2022-11-13


6 av 10

+
Bassengområdet på taket
-
Litt gammeldags og slitt

Bekreftet gjest: 2022-11-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

2800 vurderinger
Utmerket
 
2162
Veldig bra
 
508
Bra
 
110
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

15.01.2024

av Elinber Stord, Norge

Flott hotel

Flott hotell, god mat , nydelig frokost område utendørs, og god atmosfære, hyggelige betjening. hotellet er rolig og ligger sentralt, nærme sjø og resturanter. Gode senger og godt renhold. . Anbefaler å bestille direkte på hotel og ikke gå gjennom reiseselskap.

 
30.10.2023

av Jørgen N Sola, Norge

Supert opphold på Colon Guanahani igjen

Vi bodde på hotellet i 14 dager og er vårt andre besøk i løpet av 12 måneder. Det er et voksen-hotell og veldig rolig hele døgnet. De dagene vi ikke var på utflukter likte oss best ved bassenget på takterassen med fin utsikt. Alle bassengene er oppvarmet til ca 29 grader. Ingen problem med å få solseng da vi var der og alle får to håndkler til solsengene ved ankomst som kan byttes ut hver ettermiddag. Kokkene tilbereder mye spennende og gode matretter, og vi var veldig fornøyd med halv-pensjon som inkluderer frokost og middag (buffet). Drikkevarer til middag kom i tillegg. For mennene er det ikke lov å gå med kortbukse og sandaler til middag, noe vi synes er helt på sin plass. Vi fikk det samme rommet som første gang og dusjen er stor og har godt trykk på vannet. I tillegg var det badekar på badet. Sengen er noe hard for min rygg, mnen med en ekstra dyne under lakenet ble det ok. Rommene var alltid godt rengjorte og det er inkludert en flaske med vann hver dag. Proseccoen vi fikk ved ankomst satt vi stor pris på. Det er vannkoker og kaffemaskin på rommet. God aircondition. Vi leide bil i hele perioden og parkerte i parkeringskjelleren på SuperDino som lå 2-3 minutters gange fra hotellet. Parkeringen kostet €10 pr døgn. Vanskelig å finne gratis-plasser uten å måtte gå langt. Vi synes det er et godt 4*-hotell med hyggelig og serviceinnstilt betjening i rolige omgivelser. Alt i alt et veldig bra opphold, og vi kommer helt sikkert tilbake.

 
19.03.2023

av MaAnHe Stord, Norge

Rolig og fint hotell med voksent publikum.

Var spent på hvordan hotellet hadde kommet gjennom pandemien. Det var ingen grunn til bekymring. De samme trivelige og serviceminded folka, samme menyen i la Pergola og samme frokost. Fikk fint rom i 2 etg. med utsikt til bassenget. Hotellet ligger i et rolig område, men likevel nær promenaden. Vi liker oss her, og kommer sikkert tilbake en fjerde gang.

 
08.03.2020

av MaAnHe Stord, Norge

Nydelig hotell.

Denne gangen har vi vært her en uke. Det er andre gang vi er her, og det blir ikke den siste. Vi hadde en suite denne gangen, med utsikt til bassengområdet. De skiftet håndklær og vasket over golvet to ganger for dagen. Det er veldig rent og fint over alt. De som jobber her ser ut til å trives, det merkes på stemningen. Frokosten er god og variert. Vi spiste ikke middag her. Lunsjrestauranten har greit utvalg. Det var litt forskjellig underholdning på kveldene. Spesielt et show med spansk dans imponerte oss stive nordboere. Hotellet ligger fint til, og det er stilt og godt her. Kort tur med taxi opp til Arona, og der er det flotte turmuligheter for den som liker å gå utenfor asfalten. Takk for oss. 😁

 
07.02.2020

av unnicarl Oslo, Norge

Det beste bostedet vi vet om på Tenerife, er Colon Guanahani

To uker har vi tilbragt på Adrian hotellet Colon Guanahani denne gang,- og vi kommer nok tilbake. Dette var den åttende gangen, - det sier jo det meste. Det er fortsatt en god atmosfære i hele stedet. Alle ansatte er høflige og vennlige, de hilser og smiler og jobber forbilledlig! Og de kjenner oss igjen! Det skyldes nok ikke bare at det er et lite sted, men at de ansatte er skolert i betydningen av å SE gjestene, - tror vi, da. Frokost- terrassen er fortsatt vår favoritt! En nydelig plass med springvann og blomstrende trær og herlig stemning. Vi spiser alltid frokost der ute og nyter den i lange drag. Det er masse godt å velge i, mye god frukt bl.a. og alltid en hyggelig person som steker egg og lager omelett! Vi får en flaske vann på døren hver dag og rommet har fått kaffemaskin. Rommene er igrunnen enkle, men med særegent interiør som er helt i vår smak og SÅ funksjonelt. ALT fungerer som det skal og er strålende rengjort. Stedet har god beliggenhet, ligger i nærheten av både Fanabe- og Le Duque- strendene. Og går man til og fra Los Christianos, får man brukt 24.000 skritt! Ellers er jo bassengområdet til hotellet helt nydelig med en liten restaurant som tilbyr både liten og stor lunsj. Takterrassen er prikken over i’en, med solstoler og boblebad/ basseng, med herlig utsikt til havet og til fjellene. Og med en helt særegen stillhet. Ett ønske har vi imidlertid til neste gang; et bedre utvalg av glutenfritt brød og kaker. Det er så deilig å kunne velge! Nå reiser vi hjem til vinteren i Norge med mye energi fra herlige feriedager på Colon Guanahani🤗