Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Baderommet har regndusj med panoramautsikt og separat badekar samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxerom plus

Deluxerom plus med balkong og utsikt mot golfbanen.To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Badet har regndusj med panoramautsikt og separat badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong. Juniorsuitene ligger høyt oppe i etasjene. Et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. To bad badekar/dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 84 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Suite

Suiter med balkong. En soveromsdel med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Det er ikke dør mellom de to delene. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Bad med moderne, ovalt badekar og separat regndusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 77 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn