Deluxerom

Komfortable og elegante deluxerom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. TV. Minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Baderommet har regndusj med panoramautsikt og separat badekar samt wc, hårføner og baderomsartikler. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxerom plus

Fine deluxerom plus med vakker utsikt over golfbanen i Salobre. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. TV. Minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badet har regndusj med panoramautsikt og separat badekar og wc, hårføner og baderomsartikler. Balkong med utsikt mot golfbanen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Juniorsuiter som ligger høyt oppe i etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Oppholdsrom med sovesofa og lenestoler. TV. Minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. To bad badekar/dusj samt wc, hårføner og baderoms artikler. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 84 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Suite

Suiter med en sovedel og oppholdsdel i åpen løsning med dobbeltseng og sovesofa, ingen dør i mellom. TV. Minibar. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Bad med moderne, ovalt badekar og separat regndusj og wc, hårføner og baderomsartikler. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 77 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn