Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,3 av 10 Basert på 659 vurderinger
Total vurdering
 
7,3 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Beliggenhet og altaner
-
Solsenger og parasoller på alle altaner

Bekreftet gjest: 2024-04-06


7 av 10

+
Beliggenheten
-
Utrolig treg innsjekking. Og mange rom var ikke klare. Laaaang kø for å få sjekket inn. Var bare en ansatt der

Bekreftet gjest: 2024-04-06


6 av 10

+
Utsikt /beliggenhetog at det var mulighet til å ha solsenger på terassen.
-
Vi hadde pluss leilighet. Det var med Gratis internett som ikke virket, fikk forsterker og det virket fortsatt ikke. Sofaen var det laget egen nedsittet madrass i… til at dette var plussleilighet så måtte no mye mangle. Dette var 604. 603 hadde vanlig sofa- jeg har tatt bilder både på 603 og 604 for vi føler oss litt lurt pp den plussdele’n. Vi kunne ikke bruke sofa’en. Jeg er revmatisk så måtte ty til seng når sofa var tenkt å bruke. Kjedelig.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


5 av 10

+
Utsikten
-
Det er gjennomgående veldig slitt , ikke parasoll solseng dette måtte leies i tillegg bord og plaststoler veldig slitt

Bekreftet gjest: 2024-04-06


9 av 10

+
Stor og god terrasse, flott utsikt
-
Det tok altfor lang tid med innsjekking. Vi var minst "en halv buss" som skulle hit, og det kom stadig nye reisende i buss og drosjer. Det var innsjekkingskø langt utpå fortauet. Det tok 1 time og 15 min fra vi ankom hotellet til vi fikk nøkkel til leiligheten. Her må rutiner endres/resepsjon utvides, det var kun et menneske og en pc ved innsjekking. Hotellet har jo lister på hvor mange gjester som ankommer til enhver tid. Dette var under all kritikk.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


8 av 10

+
Stor balkong med solsenger. Fint og reint bassengområde. Kort vei til Europasenteret.
-
Aaaaaaltfor lang kø til innsjekking, over ein time ! Kun en person i resepsjonen, og unødvendig at det måtte ta så lang tid !!! Burde fått nye handler kvar dag . Dårlig/ubrukelig wifi.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


7 av 10

+
Veranda og utsikt
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


7 av 10

+
Utsikten, terrassen, og solforhold
-
Innsjekkingen tok nesten halvannen time. Det var maur i leiligheten. Når man vet hvor mange som kommer til innsjekk bør man forberede dette i forkant. Det hadde vært kjekt med vifte eller aircondition i leiligheten.

Bekreftet gjest: 2024-04-06


10 av 10

+
Service
-

Bekreftet gjest: 2024-04-06


6 av 10

+
Utsikt
-
Ventet 1.5 time I kø for innsjekking 😡 bør vere bedre forberedt når så mange kommer, fleire på jobb

Bekreftet gjest: 2024-04-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

751 vurderinger
Utmerket
 
231
Veldig bra
 
277
Bra
 
131
Mindre bra
 
56
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

25.02.2023

av P568YQanneh Stathelle, Norge

Oppvarmet basseng, alltid rent og ryddig, men meget lytt. Sol fra morgen til kveld

Sønnen min på 15 og jeg reiste en uke i vinterferien. Vi valgte bevisst dette hotellet siden vi da slapp unna barnefamilier. For langt å gå til stranden. Alle leilighetene har nydelig sjøutsikt og får man leilighet midt i komplekset har man sol fra morgen til kveld. Det hadde vi. Bassenget har begrenset åpningstid 10.30-17. Kunne vært en time lenger i hver ende. Alltid rent og ryddig!! Oppvarmet basseng. Ingen basseng-bar eller snacks. Dette trakk litt ned, men kort å gå opp til både mat og drikke. Det er meget lytt og man får med seg alt fra høylytte familier til snorkende mannfolk på natten. Plasseringen mtp sol er perfekt! Gå ned på stranden og ta taxi opp er et alternativ. Amadores-stranden er oppskrytt, Puerto-Rico-stranden mer egnet for alle mtp spisesteder, shopping etc.

 
21.01.2023

av JeMo56

Babalu - gammelt men greit

Babalu apartments like ved Europasentret i Puerto Rico er et ok sted å tilbringe ferien, men kansje litt utdatert. Det finnes f.eks ikke andre kokemuligheterven en liten 2platers komfyr og en microovn. Av kjøkkenredskaper manglet en del, bl.a visp og stekespade. Stekepannen hadde hullete belegg i nonslip overflaten. Leiligheten som sådan var grei, men sofaen i stuen var tragisk. Hadde vi vært 3 istedet for to hadde vi flytta. Den var utslitt i setemadrassen og du kjente hver enkelt spile under den utslitte madrassen. Dette ble påpekt ovenfor ledelsen her og løsningen var å legge en dårlig madrass nr 2 under den første, uten at det hjalp i det hele tatt. Elkers trivdes vi her og tror kansje vi vilke valgt å dra hit en runde til om de har skifta ut sofaen.

 
09.01.2023

av HanneMN Trondheim, Norway

Greit hotell

Vi fikk rom midt omtrent midt i hotellet, og da fikk vi både morgensol og kveldssol. Perfekt. Leiligheta er ganske lita, alt i kofferten må i skapet. Ikke mulig å ha koffert med innhold tilgjengelig. Irriterende med storrøykere som naboer i leil. under! Noen burde tenke seg om og ta hensyn!!! Bassenget åpner kl 10:30 og stenger kl 17:00, noe uvanlig, men man venner seg til det også. Fint utgangspunkt for mange fine trimturer, masse trapper og bakker i umiddelbar nærhet ;) Kommer gjerne tilbake til Babalu.

 
13.04.2022

av HanneMN Trondheim, Norway

Fantastiske Babalu

Har feriert på Gran Canaria i 25 år men bodde første gang på Babalu i år. Kjempefin beliggenhet uansett hvilken leilighet man blir plassert i, vi havna på 504. Leiligheten e ganske slitt, men ren. Kunne ønske at terassen ble vasket også, det samler seg litt «hybelkaniner» og skitt, det er en del duer her også (pass på frokosten) 😁 Kjempeflott bassengområde, i påska -22 opplevde vi ikke noe «hånduk-mafia», var alltid ledig solseng å finne uansett på dagen 👍 Fint utgangspunkt for trimturer. Nært til shoppingsenteret Europa med butikker og gode restauranter. Mangler man noe så er det bare å spørre i resepsjonen, de er veldig behjelpelig. Kommer gjerne tilbake 😎

 
16.11.2019

av Bjørn B

DEN utsikten!

Perfekt beliggenhet hvis man vil ha utsikt, sol og forholdsvis rolige omgivelser. Kort vei til restauranter og butikker, uten at disse forstyrrer. Og så får man 20 min trim hver vei til stranda! Butikk og bar på området, så her er det perfekt å bo, synes vi.