Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,5 av 10 Basert på 251 vurderinger
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,6 / 10
Fasiliteter
 
5,7 / 10
Mat og drikke
 
2,7 / 10
Rom / leilighet
 
6,7 / 10
Service
 
6,4 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Rengjøring var bra.
-
Bassengområdet hadde åpningstider med badevakt og dette var bra. Vi spurte om å bade 15 min før stengetid en av de første dagene, men dette var ikke lov ifølge badevakt som låste portene. Den siste uka ankom mange spanjoler og de fikk bade til langt utpå kvelden, lenge etter åpningstid. De ble også låst inn av dama i resepsjonen før åpning. Denne forskjellsbehandlingen er ikke grei. De la også håndklær på sengene der før frokost, enkelte gikk ut i natt tøyet. De okkuperte alle solsengene før bassengområdet i det hele tatt var åpent. Siste dagen vår kom det tilslutt opp lapp om at dette ikke var lov, uten at verken badegjester eller badevakt så ut til å bry seg om dette.

Bekreftet gjest: 2022-04-16


7 av 10

+
Stor terasse men burde vært parasoll på alle terasser Resepsjonen var sur og gretten når vi spurde om dei kunne skaffe
-

Bekreftet gjest: 2022-04-09


8 av 10

+
Store solrike terrasser og beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2022-04-09


3 av 10

+
Beliggenhet og solforhold. Store gode terrasser. Blide, kjekke og hjelpsomme renholdere. Ok renhold. Stort pluss for de.
-
Vi fikk tildelt leilighet nr. 304. Dette var «søppel». Til å være oppgradert leilighet ble dette en sjokkerende leilighet. Fullstendig nedslitt og mye ødelagt. Ga beskjed i resepsjonen, men mannen der sa at dersom vi hadde solsenger og hårføner var dette en «deluxe» leilighet. Vi har bodd her før, men dette var trist. Jeg kan dokumentere med bilder hvis ønskelig. Sengetøyet og håndklær var fullstendig utslitt, og madrassene var tilgriset. Madrasser fikk vi byttet uten problem forresten. Wifi’en fungerte overhodet ikke i leiligheten. Av og til på terrassen.

Bekreftet gjest: 2022-04-09


8 av 10

+
Stor fin terasse med havutsikt og sol det meste dagen.
-

Bekreftet gjest: 2022-04-09


9 av 10

+
Beliggenhet, utsikten, bassengområde og at det var stille og rolig
-

Bekreftet gjest: 2022-04-02


6 av 10

+
Beliggenheten og store verandaer som er solvent. Stille og rolig og kort vei til Europasenteret.
-
Har bod på Babalu de 10 siste åra. De er ikke så mye som har forandret se. Dører på kjøkken henger litt og slenger og sofa er dårlig og sitte på. De skal de ikke være når du har + leilighet-

Bekreftet gjest: 2022-04-02


3 av 10

+
-
Hadde bestilt plussleilighet, men den vi fikk så ut til å være en standardleilighet med parasoll og solsenger. Sofaen var ubrukelig å sitte i. Innvendig belysning var så dårlig at det var umulig å lese.

Bekreftet gjest: 2022-04-02


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-04-02


3 av 10

+
Bassenget
-
Manglende WiFi i leiligheten. Manglende restaurant. Ubehagelig resepsjonist. Ingen info fra Apollo om at WiFi måtte kjøpes separat. Ev solsenger på terrassen måtte leies og restauranten var stengt. Dette var heller ikke opplyst fra Apollo.

Bekreftet gjest: 2022-03-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

71% anbefaler hotellet

717 vurderinger
Utmerket
 
224
Veldig bra
 
275
Bra
 
122
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

13.04.2022

av HanneMN Trondheim, Norway

Fantastiske Babalu

Har feriert på Gran Canaria i 25 år men bodde første gang på Babalu i år. Kjempefin beliggenhet uansett hvilken leilighet man blir plassert i, vi havna på 504. Leiligheten e ganske slitt, men ren. Kunne ønske at terassen ble vasket også, det samler seg litt «hybelkaniner» og skitt, det er en del duer her også (pass på frokosten) 😁 Kjempeflott bassengområde, i påska -22 opplevde vi ikke noe «hånduk-mafia», var alltid ledig solseng å finne uansett på dagen 👍 Fint utgangspunkt for trimturer. Nært til shoppingsenteret Europa med butikker og gode restauranter. Mangler man noe så er det bare å spørre i resepsjonen, de er veldig behjelpelig. Kommer gjerne tilbake 😎

 
16.11.2019

av Bjørn B

DEN utsikten!

Perfekt beliggenhet hvis man vil ha utsikt, sol og forholdsvis rolige omgivelser. Kort vei til restauranter og butikker, uten at disse forstyrrer. Og så får man 20 min trim hver vei til stranda! Butikk og bar på området, så her er det perfekt å bo, synes vi.

 
21.10.2019

av Kristine K Sandnes, Norge

Super terasse

Ganske slitt leilighet, men det oppveies av en super terrasse med strålende sol hele dagen. Flott bassengområde og poolbar med god mat til frokost/lunsj. Rent og pent. Super hyggelig betjening. Vi hadde deluxe rom med solsenger og parasoll på terassen. Rommet var akkurat det samme som det vi hadde for 2 år siden som ikke var deluxe, men solsengene er vel verdt det dersom du liker å oppholde deg på terassen. Vi fikk litt problem med den ene solsengen, den revnet i sømmen dag 2, og det tok ca 30 minutt fra vi ga beskjed i resepsjonen til det sto en hyggelig "vaktmester" på døra med ny solseng (på en søndag) Super service! Bor garantert her neste gang vi et på Puerto Rico tross slitte rom. Sentralt i forhold til Europa senteret som jeg syns har bedre spisesteder enn det store senteret nede i dalen, og rundt 20 minutt og gå til stranden. 3,5 euro opp igjen👍

 
30.12.2018

av lisamU9511GI Agia Marina, Hellas

Solrikt

Eldre leiligheter med store terrasser, hadde et deluxe/plus rom, her var det parasoll, fint bord og stoler, og 2 solsenger på terrassen, inne var det veldig gode senger og tynne dyner. Sovesofaen var ikke god å sove på, veldig tynn madrass. Kjøleskapet på kjøkkenet virket bra, med frysedel. Kaffetrakter og brødrister. Oppvaskmiddel, klut og skrubb fulgte med. På badet var det hårføner, varmtvannstanken er liten, holder ikke til 3 dusj etter hverandre. WiFi følger med til antallet personer som bor på rommet. Rom 312. I samme etasje hadde vi også en standard leilighet, denne var ikke oppusset, og hadde svært gammelt og utslitt bord og stoler på terrassen, ikke parasoll og solsenger. Ikke oppvaskpakke, Betale ekstra for wifi. Rom 307 Det var veldig bra renhold, ingen insekter. Et stort iskaldt basseng i midten, et mindre oppvarmet til venstre. Biljardbord, airhockey nede ved baren, veldig bra Sangria i baren. Veldig dårlig underlag på lekeplassen. Lite minimarked ved resepsjonen, men fin spar butikk inne på Europa senter som ligger rett over veien for inngangspartiet. + mange restauranter.

 
05.02.2018

av 347leifm Bømlo, Norge

Ferie

Bra hotell, slitt, behov for oppussing. Store og gode terasser m/ solsenger - ekstra pluss. Stille og rolig omgivelser. Resepsjonen er lite tiltalende. Noen av resepsjonistene virker lite engasjert og lite imøtekommende. Men er nok et hotel som vi vil vurdere på nytt p.g.a. rolige og solrike omgivelser