Cordial Mogan Solaz

På Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og har allikevel frokostbuffé inkludert i prisen – perfekt for deg som er ute etter en total avkobling i ferien. Alle gjestene på Cordial Mogan Solaz er velkommen til å benytte bassengene og øvrige fasiliteter på Cordial Mogan Playa, som ligger like ved siden av.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter med 2 ord. senger for 2-5 personer. Treromsleiligheter i etasje for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

10 av 10
Basert på 1 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Mogan Solaz bor du i moderne og fine leiligheter som har bekvemmeligheter som vaskemaskin og tørketrommel. Alle leilighetene har også jacuzzi på uteplassen.

Som gjest på Cordial Mogan Solaz kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Cordial Mogan Playa. Der er det to bassengområder med basseng oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen i bassengene kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Separat barnebasseng. Rundt bassengene er det sandstrender og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. På nabohotellet er det dessuten flere restauranter og resepsjon.

Cordial Mogan Solaz består av to bygninger. Treromsleilighetene i etasje ligger i rett ved nabohotellet Cordial Mogan Playa. For å komme til toromsleilighetene må du gå opp en trapp og krysse en vei. Ved treromsleilighetene er det en felles terrasse med jacuzzi. Gratis wifi på hele hotellet.

Det er cirka 100 meter til et lite kjøpesenter med et par butikker og restauranter. Til Puerto de Mógans pittoreske havn med hyggelige restauranter, kaféer og matbutikker er det cirka 800 meter. Bussholdeplass i nærheten. Har du leiebil så er parkering i hotellets garasje inkludert.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon med drikke mot tillegg.

Alle måltider serveres på nabohotellet Cordial Mogan Playa.

Verdt å vite

  • Viktig å merke seg at resepsjonen for inn- og utsjekk, restaurantene og bassengene befinner seg på nabohotellet Cordial Mogan Playa.