En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

2176 vurderinger
Utmerket
 
1020
Veldig bra
 
797
Bra
 
251
Mindre bra
 
64
Dårlig
 
44

Fem siste vurderinger

10.11.2021

av Escape440014

Støy

Positivt: frokost ok, renhold ok, sentralt, Negativt: mye støy pga trafikk, hotellet er kun for voksne, men i fht musikken de spiller, så må de mene unge voksne. Kl 18 ca startes det opp med disco som varer til kl 23. For de litt eldre er dette støy. Kommer ikke til å velge dette hotellet igjen.

 
06.08.2019

av Geirtb Måløy, Norge

Greit hotell sentralt i Playa del Ingles

Hotellet ligger i en rundkjøring så forvent trafikk støy om du ikke har rom inn mot bassenget. Håndkle mafiaen er tidlig ute her og snitt alderen på hotellet er pensjonist ++ så tidlig stille på kveldene noe som er ett pluss hvis du søker fred og ro. Bra utvalg på frokost og middags buffet, en del går igjen og ikke noe gastronomisk opplevelse men godt nok for en uke. Ingen gjennomgående ventilasjon dessverre så åpent terrasse dør i 1 etg måtte til for å få luft om natten. Reiste med Tui denne gangen men vil nok ikke velge dette hotellet igjen.

 
16.06.2019

av marit d magnor

Mye bra, men en del trafikkstøy.

Dette hotellet passer bra for de som er opptatt av å bo sentralt. Jeg syntes det var en del trafikkstøy , både når jeg satt på balkongen og når jeg lå ved svømmebassenget. Rommet var ok, veldig god seng og madrass. Bra renhold. Vi hadde halvpensjon, frokost og middag. Veldig bra mat, men det blir jo en del kø og trengsel for å kunne forsyne seg. Mye støy i matsalen. Anbefaler å få bord i den lille spisesalen, mer fredelig. Veldig imøtekommende og trivelig personale, især i spisesalen. Mange homoseksuelle i området, så ikke reis hit hvis du helst vil slippe å se dem.

 
25.02.2019

av Stian U

Rent men mat uten smak

God rengjøring. Anbefaler kun frokosten da middagen er for dårlig. Mange homofile par på dette hotellet og det kan være ubehagelig for de som ikke er vandt med slikt. Kvelds underholdningen er veldig dårlig med alt for høyt lydnivå slik at man nesten ikke kan snakke sammen ved bordene.

 
18.01.2019

av Arne L Narvik, Norge

Tyveri

Oppholdet blei ødelagt av tyveri fra rommet. En god del av de som var til middag på hotellet mellom 8 og 9 om kvelden fikk frastjålet pc-er telefoner penger etc. Det må ha vert insidere. De hadde nøkler, visste hvem som var til middag.