Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,3 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
6,3 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
6,4 / 10
Service
 
6,9 / 10

Siste gjestevurderinger


1 av 10

+
Det har gått ut på dato får 30 år side trode ikke Appolo hadde slike hotell
-
Renovering av alt oppdatering og skikkelig mat

Bekreftet gjest: 2023-10-28


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

39% anbefaler hotellet

1112 vurderinger
Utmerket
 
172
Veldig bra
 
278
Bra
 
265
Mindre bra
 
162
Dårlig
 
235

Fem siste vurderinger

02.04.2022

av Sandhorn Oslo, Norge

ingen innformasjon å få verken ved annkomst eller mens jeg bodde der

Har bodd på korona roja hadde et "ny"opp pusset superior rom, det finnes verken vannkoker eller noe særlig av kjøkkenutstyr,(kjøpte vin åpner som jeg donerte til kjøkken skuff) men var ny 2 plater koketopp, det mangler innfornasjons hefte på rommet og forsåvidt overallt har bodd der fra 25/3 - 2/04 2022 det var ingen underholdning på hotellet å de hyggelige folkene i resepsjonen snakket spansk og veldig lite engelsk å gav ingen innformasjon om at de også eide nabohotellet der jeg hørte fin musikk flere kvelder å etter som jeg var alene ble det mange kjedelige kvelder på verandaen for å surfe på telefonen- i mitt eget nett for Wifi var det ikke. Frokosten var grei men akkurat det samme hver dag. At hotellet ligger sentralt er en bløff det gjorde det sikkert før alle utestedene å butikkene i nærommrådet gikk konkurs så nærmeste senter med litt underholdning å uteliv (jumbo senter) er 2,5 km å gå .Rengjøring er grei ble ikke byttet på senga den uka jeg var der bare redd opp litt guffent da nan bruker en del solkrem, men folkene der på hotellet er greie men det vet jeg lite om da jeg ikke snakker spansk + for gratis solsenger å ok baseng ommråde.nær strand men det blåser mye å fyker sand og kaldt vann så jeg dro heller til puerto rico der det er vindstille å finere å bade. det var for det meste tyskere som bodde på hotellet da jeg var der!

 
25.11.2019

av Sonja B Kristiansand, Norge

Hyggelig personale, rent hotel

7 netter i 14.etasje i 4 roms leilighet. Rent og pent, men slitt (ikke så viktig for oss) Årsaken til at vi valgte å bo i 14.etasje var for å være nærme takterassen som vi hadde planlagt å bruke mye, men den var en tragedie. Man kan ikke reklamere med takterrasse som er "ubrukelig". Ødelagte senger, ingen fasiliteter og slett ikke trivelig. Lite sol rundt hotellet. Skulle man ha en dag ved bassenget må du flytte deg 3-4 ganger for å få sol. Ikke gode solsenger, men hjalp litt da vi fant ut at vi kunne leie madrass. Litt uhåndterlig å dra med seg en madrass opp og ned heisen. Fryktelig små heiser som brukte lang tid. Vi var lei av å vente på heisen. 2 romslige personer sto nese om nese i heisen til 4 personer. Maten i restauranten var ikke akkurat veldig spennende, men likt andre turiststeder.

 
15.10.2017

av Lena-kristin Sjøvegan, Norge

Ferie

Bra hotell med hyggelige ansatte og god mat. Men ingen ac på rommet gjorde at det var utrivelig varmt om natta. Å renholdet kunne vært bedre. Kort avstand til stranda og kjøpesenter. Hotellet hadde et supermarked hvor man kunne kjøpe det meste.

 
15.04.2013

av Marguerita6 Oslo, Norge

Corona Roja.Spania

Dette en ett hotell jeg og mine barn på 19 og 14 år reiser til hvert år 25 Desember og er der i 2 uker,dette er ett helt greit hotell med leiligheter og vi får samme leilighet hvert år.Maten på hotellet er ikke noe bra men vi spiser en del ute og vi lager mat hjemme også,vi trives kjempe godt der og har ike noe å klage på, det er deilig å være der i julen vi har hatt samme hotellet i 5 år og trives kjempe godt,og selv om vi ikke får bade for det er for kaldt vann så reiser vi mye rundt og ser en del, og vi har funnet oss ett flott spisested med flott musikk som vi er på hver kveld og koser oss :)

 
29.01.2013

av esmula Norge

Greit nok

Nydelig utsikt fra leilighet i 12. etasje, men en del vind som bokstavelig, blåste bildene av veggen og laget en høy plystre-lyd i 2 dager. Forferdelig lave møbler som var ekstrasenger, men store, gode rom. Såpass rent at det ikke var grunn til å klage formelt. Slik også med den øvrige servicen. Det var akkurat så det holdt. Ingen service i spisesal, heller ingen oppfølging av "all inclusive"-gjester som vi var. Bassengområdet var totalt håpløst og med temp på vannet som var egnet til å gi badende hjerteanfall. Ingen madrasser til solsenger og mange ødelagte senger. Det var litt "ligg på eget ansvar". Sola skinte på en liten del av bassengområdet fram til ca kl 16.00 Det meste var halvferdig og trist men med et stort potensiale. Ingen servering ved bassenget og det du hentet i baren fikk du i tynne plastglass. Maten var, som resten, grei nok, men ikke noe mer. Vi reiste med 2 barn på 7 og 11 og visste at det ikke var noe for barn utenom barnebasseng. De to er glad i å bade så det skulle gå bra, men da bassengene var så kalde så orket ikke barna å bade. Da må en finne på andre ting og det gjorde vi. Men vi var "all inclusive-gjester og hadde tenkt å være mest mulig ved bassenget. Så ferien ble ikke som planlagt. Jeg velgerikke dette hotellet en annen gang.