Deluxerom

Deluxerom med balkong, noen med begrenset havutsikt. De ligger i etasjene 1.-3. i hotellet. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar, Nespresso kaffemaskin. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis åpent ut i rommet, men med dusj og wc bak frostede glassdører, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-2

Deluxerom for 1 person

Deluxerom med balkong. De ligger i etasjene 1.-3. i hotellet. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar, Nespresso kaffemaskin. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis åpent ut i rommet, men med dusj og wc bak frostede glassdører, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong med solsenger og begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Sofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis åpent ut i rommet, men med dusj og wc bak frostede glassdører, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 65 kvm
Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med balkong, noen med begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis åpent ut i rommet, men med dusj og wc bak frostede glassdører, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34 kvm
Antall personer: 2