Trening på Monte Feliz

Monte Feliz er ett nytt sportshotell med fokus på en aktiv ferie for hele familien. Anlegget passer alle som har er interessert i trening og alle trener på eget nivå. Her trener mosjonister, elitemosjonister og proffe for velvære, før sitt neste løp eller neste konkurranse. Hotellet er utviklet av Apollo Sports og hotellets fasiliteter er bygde for å ta imot mosjonister og eliteaktive på alle nivåer. Velkommen til vårt nye sportsparadis, ung som gammel. 


Mer om treningen på Monte Feliz

Her kan du se bilder og lese mer om sport og aktiviteter som tilbys på Monte Feliz.

Treningsrom

Treningsrommet er fylt med tredemøller, romaskiner, styrkemaskiner, Ski Erg og frivekter med et stort område for øvelser og stretch. Treningsrommet er luftkondisjonert og romslig.  
Treningsrommet er utstyrt etter Svenska Olympiska Kommitténs krav til olympisk treningsstandard og er åpent daglig kl. 7.00-22.00.

Aldersgrense i treningsrommet er 16 år for å få trene på egen hånd. Sammen med foresatt mellom 12 og 15 år. 

 

Skisser av det nybygde treningsrommet på Monte Feliz: 

 

 

Padel

Padel & tennis

Tre nybygde padelbaner og en tennisbane samt mulighet for leksjoner for både voksne og barn. Tennisbanen er hardcourt. Tider/baneleie bestilles i sportsbookingen likeså leie av utstyr som rackert og baller. 

Vil du lære deg mer om padel? Les mer her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gruppetrening

På Monte Feliz er det flere områder for gruppetrening. En stor rosa plattform (utendørs) for stille timer samt en multicourt (utendørs) for gruppetrening/treningstimer under åpen himmel. Ved den rosa plattformen kjører vi stretchtimer med instruktør likeså morgenens yoga. På multicourten kjøres det gruppetreningstimer med instruktør til musikk.  

Lengre opp på siden kan du se tider og timer. Vi reserverer oss for eventuelle justeringer i programmet. 
Aldersgrense for gruppetreningen er 16 år. Sammen med foresatt fra 12 år.  

Sandvolleyballbane. Her spiller vi både på faste tider som spontanspill mot andre gjester på hotellet. 

 

 

 

 

 

WOD Box

WOD Boxen foregår utendørs, tilpasset for crossfit-trening, funksjonell trening i gruppe og andre treningsformer for de som vil trene ute i frisk luft, men allikevel med tak over hodet. Her trener vi både muskler, hjerte og lunger. En herlig trening om du liker å presse ut det lille ekstra. WOD står for ”workout of the day”. 
 

 

 

 

 

Vannsporter

Windsurf, SUP og Kajakk mot avgift.

  

 

 

 

Sykling

Gran Canaria er et paradis for syklister, både på asfalt, grusvei og motbakker. Et nybygget sykkelsenter ligger i tilknytning til resepsjonen og drives av Free Motion – de beste på øya når det kommer til alt som skjer på to hjul. Landeveissykler og terrengsykkel kan leies på stedet og vi tilbyr guidede turer hver uke. Ta med egne sko og pedaler for best mulig komfort. (SPD).  Hjelm er obligatorisk og er inkludert i sykkelleien. Du kan også ta med egen sykkel. Forhåndsbestill sykkeltransporten med flyselskapet. Husk også å legge til sykkeltransporten med bussen t/r flyplassen – hotellet i bestillingen din. Alle anbefalte runder er testet av profesjonelle. 

Aldersgrensen for de arrangerte turene er 16 år.

 

 

Løping

Området tilbyr flat løping på asfalt eller fjellveier der du bestiger mange høydemeter. Her finnes det også muligheter til løping langs strandpromenaden, asfaltløping eller bakkeintervaller. Vi tilbyr Strava-kart for løping og ulike løperunder på grus, asfalt og rundt hotellområdet.

 

 

Triatlon

Gran Canaria tilbyr perfekte fasiliteter og miljøer for deg som trener triathlon. Vi ønsker velkommen til nysgjerrige, nye eller vante triathleter å trene på Monte Feliz. Representanter fra sporten er på stedet i vinter. Svømmetrening, sykkel og løping finnes i sportprogrammet hver uke. Det er også enkelt å ta med eget utstyr, eller leie en landeveissykkel i vårt sykkelsenter.

 

  

 

Svømming

Svømmeanlegget med 25 meter basseng (5 baner) ligger cirka 500 meter fra hotellet. Temperert basseng som er varmet opp til 26-27 grader året rundt. Bassenget er både for mosjonister og proffsvømmere der alle kan passe på å øve inn crawlen eller utvikle sine svømmekunnskaper. For privatpersoner bestilles baner på plass. Grupper må forhåndsbestille banene. Det er også mulig med "open water"-svømming i krystallklart vann.

 

 

 

 

Indoor Cycling

Indoor cycling

Et spinningrom for å kjøre intervallpass på Intelligent Cycling eller andre treningstimer. Vi tilbyr flere treningstimer i uka på innendørssykling med ekstra svetteperler.

 

 

 

 

 

Sportsbookingen

Her bestiller du tennisbaner, sykler eller kjøper plaggene som du glemte å ta med deg.

Øvrige aktiviteter i området

Gokart (mot avgift)
Airsoft Park (mot avgift)

 

 

 

 

Aldersgrenser

Sport Aldersgrense Kommentar
Sosiale aktiviteter/sporter Tilpasset. Tilpasset etter alderen på hotellets gjester slik at det blir et variert tilbud til alle. 
Sykkelaktiviteter 18 år 12-17 år i selskap med en ansvarlig voksen.

WOD box

16 år  
Treningsstudio 15 år Fra 12 år i selskap med en ansvarlig voksen.

Gruppetrening med utstyr &

 

 

 Indoor cycling

16 år 12-15 år i selskap med en ansvarlig voksen.
Gruppetrening uten utstyr 13 år Yngre i selskap med en ansvarlig voksen.
Tennis & padel 15 år 12-14 år i selskap med en ansvarlig voksen ved gruppetrening. Ingen aldersgrense i egen gruppe.
Kajakk & Stand up paddle (SUP)  15 år 8-14 år i selskap med en ansvarlig voksen. Krav til svømmedyktighet.
Svømmekurs (crawl/open water swimming) 15 år Fra 12 år i selskap med en ansvarlig voksen. Krav til svømmedyktighet.

 

 


Sports Inclusive

Sports Inclusive på Monte Feliz innebærer at et bredt utvalg av sport og trening er inkludert i reisens pris. Akkurat slik det er på alle våre Powered by Playitas-hotell er filosofien at alle som ønsker det skal kunne trene fritt, teste nye sporter og dele treningsgleden, uten å måtte tenke på ekstra kostnader. Her kan du se hvilken trening og aktiviteter som er inkludert i Sports Inclusive på Monte Feliz.

Inkludert i Sports Inclusive

 • Gruppetrening & treningstimer med instruktør
 • Treningsstudio av høy standard
 • Utendørs treningsrom (WOD box/crossfit box)
 • Yoga
 • Multicourt (gruppetrening, basketball, fotball)
 • Open water (på egen hånd) 
 • Løping (joggerunder, kart, m.m.) 
 • Indoor cycling 
 • Basketball og fotball (5-manns) 
 • Sandvolleyball 

Mot avgift

 • Sykling (landevei, MTB) – forhåndsbestilles på plass 
 • Dykking 
 • Vannsport (windsurf, SUP, kajakk)  
 • Svømmetrening (på forespørsel) 
 • Padel (baneleie, utstyr & PT) 
 • Tennis (baneleie & utstyr) 
 • Personlig trening

Bestill treningsreise, gruppereise eller treningsleir

Monte Feliz er et utmerket hotell for deg som vil trene og toppe formen. Bestill treningsreisen, trainingcamp, treningsleir, løpereisen, klubbreisen, reisen med vennegjengen eller treningssenteret. Er du en person med stort sosialt nettverk kan du Bli din egen reisearrangør. Ønsker du hjelp med bestillingen eller har spørsmål så kan du kontakt oss på:

Telefon: 21 01 75 40
Vanlige spørsmål: [email protected]
Bestill gruppereise: [email protected]

Husk å gi kontaktopplysninger, navn og alder når du tar kontakt via e-post.