Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 28 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

2864 vurderinger
Utmerket
 
2045
Veldig bra
 
572
Bra
 
152
Mindre bra
 
51
Dårlig
 
44

Fem siste vurderinger

24.02.2018

av lena_608 Lørenskog, Norge

Vinterferie med familien

Fint og rent hotell med Ok senger. Vi hadde en junior suite. Ok plass. Ekstrasengene kan kun brukes av barn. Hotellområdet var fint med oppvarmet utebasseng. Ikke så bra bademuligheter fra stranden. Hotellet ligger fint til for gåturer. Minuset var veldig stive priser i restaurantene. Men god mat og bra utvalg. Kan anbefale et opphold her.

 
20.12.2015

av 891ketil Oslo, Norge

Topp hotell

Da er dessverre vår tid over her på BR. Vi har storkost oss,og har blitt veldig godt tatt vare på. Ingenting å utsette. God service,hyggelig betjening,fint rom,flott utsikt, deilig frokost og middag hver dag i 14 dager. Kunne kanskje ønsket noen fler engelsk språklige tv kanaler. Anbefales:)

 
15.12.2014

av Thor B

Topp hotell.

Hei kjære Skandinavia, dette hotellet har det som kreves av full service og topp etablissement for trim, bassengfasilitet, bar og restauranter. Må bare oppleves. Suiten var bare helt fantastisk. Anbefales på det varmeste. Norwegian har direkterute.

 
04.01.2014

av Thor B

Luksushotell.

Lå på rom 228 som er en suite, som ikke manglet noe. Flott badeanlegg som ligger godt beskyttet inne på hotellområdet slik at man blir beskyttet av vinden. Spa anlegg og treningsrom, så alt i alt helt perfekt plass.

 
26.08.2011

av hip66po

De mystifiserer slottet...

Andre omtale av dette stedet ... Jeg ønsket å legge til noen bilder ! Plusspunkter: Interiøret er veldig pent, store bassenger, spa og treningsrom, hotellet er rent og rompersonalet jobber hardt. En spansk og en japansk restaurant er svært hyggelig. Men ... 1 - Utenfor er det et byggeplasskaos hvor arbeidene har opphørt innen gangavstand - se vedlagte bilder - Stranden er full av sand, men du kan ikke gå nær sjøen, for da skader du deg. 2 . Serviceholdningen generelt mangler respekt (respekt for ikke-røyker-områder, det håndheves ikke, handicap-parkeringen brukes ofte av parkeringshjelpen på vakt, tidlig frokost-staben - Pablo - ber deg etter 10 minutter hente sjokoladepulver og te selv, morgen-basseng-staben snakker høylydt sammen hver morgen klokken syv, etc.) 3 - Det mest irriterende er støynivået: Rommene er ikke godt isolert mot støyen, og da lokalbefolkningen pleier å legge seg svært sent, bør du ikke forvente å slappe av før klokken ett. Hotellet tiltrekker seg familieklientellet hos en stor turoperatør (TUI eller andre billigreiser), og er fullt av søte, små skrikerunger. Jeg elsker barn men ikke på forretningsreise. Alt i alt tror jeg du enten bør unngså dette hotellet hvis du ser etter eksklusiv eller topp service, eller bytte ut Fuerte med en annen kanariøy i håp om ekte kvalitet og valuta for pengene. PS: Les nøye hotellets svar på denne kritikken om det kommer noe, og sjekk hvordan de stiller seg til virkeligheten og respekt...