Større toromsleilighet

Større toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med mulighet for ekstraseng på sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker mot depositum. Safe mot avgift. TV (fjernkontroll mot depositum). Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med markterrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Stuedel med minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker mot depositum. Safe mot avgift. TV (fjernkontroll mot depositum). Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet familie

Toromsleiligheter for familier med balkong eller terrasse. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng på sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Safe mot avgift. TV (fjernkontroll mot depositum). Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 63 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med balkong eller terrasse og bassengutsikt. En trapp er det to soverom med to enkeltsenger i hvert rom samt et bad med badekar og wc og utgang til en felles balkong. Nede er det en stue med spisebord og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker mot depositum. Safe mot avgift. TV (fjernkontroll mot depositum). Hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 100 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6, hvorav 2 barn