Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 60 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bra service. Bra sett i forhold til pris.
-
Rommene er litt slitte

Bekreftet gjest: 2020-02-16


7 av 10

+
Beliggenhet og rengjøring/roomservice
-

Bekreftet gjest: 2020-01-12


8 av 10

+
Sentral beliggenhet. Romslig leilighet Fint uteområde Hyggelig personale
-

Bekreftet gjest: 2019-12-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

730 vurderinger
Utmerket
 
155
Veldig bra
 
294
Bra
 
169
Mindre bra
 
68
Dårlig
 
44

Fem siste vurderinger

02.12.2019

av Rudigre Lillestrøm, Norge

Greit leilighetshotell med sentral beliggenhet

Greit sted - Hyggelig resepsjon - Litt slitte leiligheter - Lite tilbud av restauranter inne på området (ett sted med begrenset utvalg (frossen pizza), men det var ikke noe problem i og med at det ikke var langt til sentrum av byen (15 minutter). Flott bassengområde.

 
07.01.2019

av Ingmund S Lillestrøm, Norge

Hyggelig gjensyn.

Fra 1999 til 2004 bodde vi her mange ganger, også jul og nyttårs helger. Vi hadde en to roms leilighet, som egentlig er 3 roms i og med at den har et velutstyrt kjøkken som er utstyrt med alt vi har behov for. Kjøleskap og fryseboks fungerte selv om de ikke så like elegant ut. Det er ikke en selvfølge alle steder. Stue med brukbar innredning selv om det hadde vært en fordel og lenestolen hadde hatt en ryggpute. Soverommets to senger var gode og var utstyrt med tynne dyner i stedet for de tradisjonelle pleddene man finner ellers. Kjekt i kjølig vær. Øvrig innredning holdt ikke mål, nye skap og kommoder er nødvendig. Tradisjonelt bad som trenger nye håndklær og bedre dusj utstyr. Bra renhold 5 dager med informasjon dagen før de ikke kom. Stille både i hotellet og fra omgivelsene. Flott beliggenhet med kort vei til sentrum med kjøpesenter og spisesteder. Et enkelt og trivelig sted å være med kort vei til by og bad.

 
04.12.2016

av NorgeEnor Ibiza, Spania

Ok, ikke veldig bra

Bodde her en uke. Gikk tom for toalettpapir. Rommet ble bare vasket i starten av oppholdet. Håndklær skulle bli byttet 2 ganger, men kan bare se at d ble gjort 1 gang. Søpla ble veldig full etterhvert. Ellers greie enkle leiligheter og sentralt. Hvis housekeeping hadde vært innom et par ganger til hadde vi vært fornøyd. Var ikke mye i resepsjonen, men virket veldig hyggelige da vi sjekket inn. Hadde også sykkelutleie her.

 
21.02.2013

av May Lise G Corralejo, Spania

The traveller

Dette er et koselig hotell. GOD plass i leiligheten. Stor terrasse. Hyggelig personale..Tips: Bo i den delen av komplekset som er nr. 71. Der er det mest sol.Vi var der i februar 13..og da var det mye vind,så vi tok madrasser på terrassen og solet oss i vinden.Herlig.

 
10.03.2020

av AndyA1963 Stoke-on-Trent, Storbritannia

Good Basic Accommodation

My wife and I along with some friends stayed at the Maxorata beach apartments and were pleasantly surprised at the size and standard of the accommodation. Check in was very quick and the reception staff were very efficient and friendly. The apartments were very spacious, with a large lounge / dining area, large bedroom with two large single beds and a very large bathroom. In addition we had a small patio area at the entrance door with patio furniture. The complex has free WiFi throughout and this worked reliably during our stay. The pool area and sun terrace were very pleasant but not particularly large. This was not an issue during our stay but I would imagine it being very busy during high season. The pool bar was excellent, serving a decent selection of food and drinks. Again the staff were very friendly and helpful. Overall good value basic accommodation