Deluxerom

Romslige deluxerom med lys innredning. To enkeltsenger som står sammen. TV. Vannkoker samt kaffe og te. Lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Gjester i deluxerom har gratis adgang til spaet i 90 minutter hver dag.

Romstørrelse: Ca. 35-42 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxerom med jacuzzi

Romslige deluxerom med ulike utforming. Noen rom har jacuzzi inne i rommet, andre på uteplassen og andre igjen på delt terrasse. På den delte terrassen er det også en balinesisk solseng til hvert rom. Alle jacuzzier på den delte terrassen er nummererte til respektive rom.

I rommene er det to enkeltsenger som står sammen. TV. Vannkoker samt kaffe og te. Lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Gjester i deluxerom får adgang til spaet i 90 minutter hver dag.

Antall personer: 2

Dobbeltrom

Lyse og romslige dobbeltrom med to enkeltsenger som står sammen. TV. Vannkoker samt kaffe og te. Lite kjøleskap (kan fylles som minibar). Wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller bassengutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2