Reise til Marbella – solkystens ubestridte perle

Marbella

  • • Sol- og byferie
  • • Delikate tapas
  • • Herlig strandliv

Marbella er den spanske solkystens ubestridte perle. En ferie i Marbella byr på vakre strender, koselige torg og plazas og ikke minst – fantastisk shopping. Det er vanskelig og ikke la seg forføre av den hyggelige atmosfæren, de vennlige menneskene og det herlige været. Bestill fly og hotell med oss, og vær borte så lenge du vil.Fakta om Marbella

Lokal tid

Marbella har samme tid som Norge

Valuta

EUR = Euro €

Transport t/r hotell

Det tar omtrent 40-50 minutter mellom Malaga flyplass og Marbella med buss, taxi eller leiebil.

Strender

Marbella har en kyststrekning på over 20 kilometer som igjen har et 20-talls antall strender.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 19°c
mai 22°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
des 14°c

Alle feriesteder Costa del Sol

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Axarquía ligger i provinsen Malaga i Andalucia på Costa del Sol, med Middelhavet på den ene siden og beskyttet av majestetiske fjellkjeder på den andre. Axarquía består av 31 kommuner, og flere mindre og større byer, blant annet byen Nerja. Her lokker lange og brede strender, vinmarker, pittoreske kunstnerbyer og turstier.

La Cala de Mijas

La Cala de Mijas ligger mellom byene Fuengirola og Marbella på Costa del Sol sør i Spania. Det er en sjarmerende by med mange gode restauranter, butikker og strandbarer. Her er det også en herlig gyllen sandstrand, et restaurert maurisk tårn og dessuten ligger byen nært flere større byer.

Torremolinos

Torremolinos er den tradisjonelle fiskerlandsbyen som på 1960-tallet ble Costa del Sols første turistby. I dag slåss herlige restauranter, et festlig uteliv og shopping om gjestenes oppmerksomhet. Stranda i det sentrale Torremolinos, El Bajondillo, er livlig og det ligger flere restauranter langs strandpromenaden. Blir du lei av stranda kan du besøke Costa del Sols største fornøyelsespark – Tivoli World.

Estepona

Mellom Sierra Bermeja i nord og Middelhavet i sør ligger Estepona – en større ferieby som beholdt mye av sin genuine andalusiske sjarm! Her er det ingen høyhus eller større hotellanlegg, man har valgt å beholde den tradisjonelle sørspanske atmosfæren med trange gater og smug, hvitkalkede hus og bilfrie gater side om side med tilreisende og feriesugne nordboere.