Fuengirola – klassisk ferieby på Solkysten

Apollo Service Line

På reisemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, komme i kontakt med oss via telefon, sms og e-post, som besvares av skandinavisk- og engelsktalende Apollo personale.

Reis til Fuengirola på den spanske solkysten og nyt late dager på stranda, historiske severdigheter og varme restaurantkvelder. Her er det noe for alle og det meste som trengs for en herlig ferie.

Ukens Deal

Akkurat nå får du 500,– i rabatt på alle pakkereiser til Mallorca og Costa del Sol.

Velg blant mange reisemål og hotell. Reis i perioden fra 1/5 - 10/11 2024. Bestill senest 21/4-2024.

Gjelder kun nye bestillinger.
Populære hotell – Fuengirola


Fakta om Fuengirola

Transport t/r hotell

Når du reiser hit lander du på Malagas flyplass. Transport fra Malagas flyplass til Fuengirola tar cirka 30 minutter og kan kjøpes som tillegg fra Apollo.

Ankomst
Har du bestilt transport går du ut fra flyplassen og tar sikte på et lite fyr. Cirka 15 meter til venstre finner du "Shuttle". Har du problem med å finne frem kan du ringe Rios Shuttle i Malaga tel. +34 678 769 161. Merk at det kan være ventetid ved ankomst.

Avreise
Returen til flyplassen: 48-24 timer før avreise kan du [klikke her for å se når du blir hentet]((https://transfer.dtservices.travel/). Shuttle referens number = Apollo bestillingsnummer.

Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 20°c
mai 22°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 17°c

Alle feriesteder Costa del Sol

Nerja, Benamocarra & Viñuela

Oppdag det vakre Andalucía. I Nerja og området rundt lokker lange og brede strender, vinmarker, pittoreske kunstnerbyer og turstier. Bo på hotell ved stranda i Nerja, eller velg et avsidesliggende hotell oppe i fjellene der du kan nyte av fred og ro i frodige omgivelser.

Torremolinos & Benalmádena

Torremolinos er den tradisjonelle fiskerlandsbyen som på 1960-tallet ble Costa del Sols første turistby. I dag slåss herlige restauranter, et festlig uteliv og shopping om gjestenes oppmerksomhet. Stranda i det sentrale Torremolinos, El Bajondillo, er livlig og det ligger flere restauranter langs strandpromenaden. I Benalmadena som ligger like vest for Torremolinos venter herlige sandstrender, rolige aktiviteter og et pulserende uteliv.

Estepona

Mellom Sierra Bermeja i nord og Middelhavet i sør ligger Estepona – en større ferieby som beholdt mye av sin genuine andalusiske sjarm! Her er det ingen høyhus eller større hotellanlegg, man har valgt å beholde den tradisjonelle sørspanske atmosfæren med trange gater og smug, hvitkalkede hus og bilfrie gater side om side med tilreisende og feriesugne nordboere.

Marbella & Puerto Banús

Marbella er den spanske solkystens ubestridte perle. En ferie i Marbella byr på vakre strender, koselige torg og plazas og ikke minst – fantastisk shopping. Ikke langt fra Marbella finner du Puerto Banús med den kjente marinaen og luksusbutikker. Det er vanskelig og ikke la seg forføre av den hyggelige atmosfæren, de vennlige menneskene og det herlige været.

Malaga

En reise til Malaga byr på en fin blanding av byliv og late dager på lange strender. Malaga by har imponerende severdigheter, en spennende blanding av gammelt og moderne, og koselige tapas- og sjømatrestauranter. Langs Costa del Sol har du også de andre kjente feriestedene som Fuengirola og Marbella, samt en rekke golfbaner. Det deilige klimaet gjør Malaga og Solkysten til et populært reisemål året rundt.