Familiereiser

Familiereise for store familier

På en familiereise får dere masse tid til å være samme og gjøre ting sammen der hverdagens gjøremål ikke kommer i veien. Ta med barn og barnebarn, besteforeldre, tanter og onkler for en avslappende ferie med sol og bad, god mat og morsomme aktiviteter. Vi hjelper dere med å bestille reisen og arrangere opplevelser akkurat slik dere liker det. Fyller du rundt år og vil ta i litt ekstra? En herlig fødselsdagsreise med hele familien er en perfekt markering!

Kontakt oss:

21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00

Hotell for store familier

Apollo Mondo-hotell

På våre Apollo Mondo Family Resorts finnes det mye å gjøre for alle aldre – barneklubb, god mat for hele familien, svømmeskole og flere sportsaktiviteter. Apollo Mondo Selected-hotellene har høy standard med Polly og Minos lekerom, basseng, svømmeskole og gode treningsfasiliteter.

Les mer om våre Mondo-hotell

Hotell med store rom

Vil dere være flere som bor sammen i ferien? Her har vi samlet noen av våre mest populære hoteller for litt større familier eller reisefølge, med ekstra store rom eller leiligheter.

 

Se hotell med store rom & leiligheter

All Inclusive-hotell

All Inclusive-hotell er komfortable for større reisefølger og barnefamilier. Nyt deilig mat av alle slag, is i store mengder og en drink ved bassenget. Enklere blir det ikke!

 

Se våre All Inclusive-hotell