En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3973 vurderinger
Utmerket
 
3299
Veldig bra
 
443
Bra
 
126
Mindre bra
 
37
Dårlig
 
69

Fem siste vurderinger

04.01.2024

av Narcis C Malvik, Norge

Oppskrift for en fin familieferie

Det er sjelden at et hotell har så mye fokus på småbarn. Fantastisk. Du har utendørslekeplass, barnebasseng, utendorskino med popcorn, barnepass... Vi har bodd 9 netter på Intercontinental Doha Beach&Spa. Fra første dag da vi kom på hotellet opplevde vi en fantastisk service: Resepsjon, matservering og renhold fungerer meget bra. Hotellet har en kjempe fin beliggenhet: 15 min med drosje til The Pearl Doha, Souq Waqif, Katara Cultural Village, Le Vandome Mall.... Hotel har 7 restauranter og vi har spist frokost eller middag på 5 av dem. Mat og service var utmerket. Bassengområde og privat strand er veldig fint og rent. Renhold på rommene var upåklagelig. Bare en liten ripe i glansen kan jeg nevne: Vi har bestilt og betalt på resepsjon Nyttårsmiddag på Mykonos restaurant. Etter middagen krevde restauranten at vi igjen kvitterer totalbeløp som inkluderte selve reservasjon slik at dette skapte forvirring og unødvendig diskusjon på resepsjon under min utsjekking. Vi ble belastet to ganger med det samme beløpet. Men saken ble løst til slutt

 
20.12.2018

av andersensteinar Kristiansand, Norge

Supert hotell, med gode fasiliteter

Bodde i leilighetsdelen hos venner. Fantastisk plass, med gode restauranter og bademuligheter. Flott privat strand, og et fint bassengområde. Var ikke inne på den vanlige hotell delen, med den så veldig bra ut

 
07.10.2016

av OyTheBoy Oslo, Norge

Et herlig hotell

En avslappende og rolig oase i en ellers hektisk storby, men likevel ganske sentralt. Store rom med alt en forventer, stort svømmebasseng, deilig privat strand, god mat og fantastisk service. Litt støy fra bygging rett ved bassengområdet, men ikke veldig sjenerende. Med tanke på at store deler av byen er en byggeplass var dette til å leve med. Alt i alt et meget hyggelig og behagelig hotell. Kommer gjerne tilbake.

 
11.04.2024

av Jérôme C

Établissement juste parfait !!

Hôtel très soigné avec un excellent service ! Nous avons réellement apprécié les services d’étage de Mr Rashedul 🤩🤩 qui s’est très bien occupé de notre chambre 🤩🤩 joli complexe en front de mer avec plage privative qui donne Skyline…quelle vue !!

 
10.04.2024

av Esma K

Ortalama

Eğer uyanık olmazsanız dütmeyi çok seviyorlar ama onun dışında çalışanlar güler yüzlü, otel güzel, odalar ferah. Deniz ortalama biraz bulanık ama dalga yok. Derinleşmemesi de kötü çok sığ kulaç atmak zor olabiliyor. Havuz güzel. Yemekler hem alacarte hem restoran başarılı.