Vila Galé Collection Palácio dos Arcos

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos er et renovert palass fra 1600-tallet. Her kan du slappe av i bassenget og på hotellets spa. Stranda og Paço de Arcos' sentrum ligger ikke langt unna.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har beholdt sin sjarmerende stil fra 1600-tallet og her kan man ane hvordan huset så ut en gang i tiden. Hotellet består av en gammel del der de fleste av hotellets fasiliteter ligger og en nyere del der Apollos rom ligger. På hotellet er det et vakkert kapell som står i kontrast til den moderne bygningen som ligger over bassengområdet.

Hotellet har store gressplener rundt bassenget og det separate barnebassenget. Du kan spise godt i hotellets restaurant og koble av i hotellets fine spa. Bassenget har utsikt mot havet, solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Her er det også et separat barnebasseng med vannsklier og en lekepark for de minste barna.

Vila Galé Collection Palácio dos Arcos har en restaurant og to barer. I restauranten kan du spise frokost, lunsj og middag. Bar og poolbar (åpen april-september).

I hotellets spa er det et herlig innendørsbasseng som kan benyttes gratis av alle, samt badstue, dampbadstue og jacuzzi med aldersgrense 16 år. Hvilestoler ved bassenget. Obligatorisk med badehette i bassenget. Treningsrom. Skjønnhetsbehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift. Gjennomfartstrafikk.

400 meter til den lille stranda Velha og sentrum av Paço de Arcos, 1 kilometer til den større stranda Caxias og 17 kilometer til Lisboa med bil.

Måltider

Inkludert: Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og middag).