Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker med kaffe og te. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 24-26 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong med begrenset havutsikt. Et soverom og en stue. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i en enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker samt kaffe og te og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 38-44 kvm
Antall personer: 2-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. To enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker samt kaffe og te og enkelt kjøkkenutstyr. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 34-40 kvm
Antall personer: 1-3