Ettromsleiligheter

Ettromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker med kaffe og te. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 24-26 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite

Juniorsuiter med balkong med begrenset havutsikt. Et soverom og en stue. En dobbeltseng og en enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker samt kaffe og te og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 38-44 kvm
Antall personer: 2-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i enkeltseng. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker samt kaffe og te og enkelt kjøkkenutstyr. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 34-40 kvm
Antall personer: 1-3