Ettromsleiligheter

Ettromsleiligheter med kombinert sove- og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker med kaffe- og tefasiliteter. En enkeltseng og en større dobbeltseng med mulighet for ekstraseng i ordinær seng. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Strykejern og -brett kan lånes. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-26 kvm
Antall personer: 1-3

Juniorsuite

Juniorsuiter med soverom og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker med kaffe- og tefasiliteter. En enkeltseng og en større dobbeltseng med mulighet for ekstraseng i ordinær seng. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Strykejern og -brett kan lånes. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-44 kvm
Antall personer: 2-3

Større ettromsleilighet

Større ettromsleiligheter med kombinert sove- og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, enkelt kjøkkenutstyr, kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker med kaffe- og tefasiliteter. En enkeltseng og en større dobbeltseng med mulighet for ekstraseng i ordinær seng. Vegg-til-vegg-teppe. TV. Strykejern og -brett kan lånes. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Tøfler og badekåper. Badekar med dusj samt wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 34-40 kvm
Antall personer: 1-3