Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalower ligger omgitt av tropiske vekster. En dobbeltseng og en dagseng finnes i rommet. Terrasse i tre på fremsiden av bungalowen med en dagseng og solsenger. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Badehåndklær. Badet er delvis under åpen himmel med dusj, jacuzzi utendørs samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Seafront villa

Seafront villaene ligger på lagunesiden av øya, omgitt av tropiske vekster bare noen skritt fra stranda. Terrasse i tre på fremsiden av villaen med en dagseng og solsenger. En dobbeltseng og en dagseng finnes i rommet. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Badehåndklær. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Villa superior

Villa superior med balkong eller terrasse. Villaene ligger omgitt av tropiske vekster og har tredekket uteplass med en dagseng og solsenger. En dobbeltseng og en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Espresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper. Badehåndklær. Badet er delvis under åpen himmel med dusj, utendørs jacuzzi samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Water villa

Water villaene er en ekte feriedrøm bygd på påler i havet, nært revene. Terrasse i tre med panoramautsikt over havet med solsenger, parasoll og en trapp ned til Det indiske hav. En dobbeltseng og en dagseng finnes i rommet. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Espresso kaffemaskin. TV. Badekåper. Badehåndklær. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Vi anbefaler badesko da terrassen og brygga ut til villaen blir meget varm i sola.

Antall personer: 1-3

Water villa deluxe

Water villa deluxe står på påler midt ute i den turkise lagunen. Terrasse i tre med panoramautsikt over havet med solsenger, parasoll og samt trapp ned i Det indiske hav. En dobbeltseng og en dagseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Vinkjøleskap med viner fra hele verden. Minibar. Espresso kaffemaskin. TV. Badekåper. Badehåndklær. Strykejern og strykebrett. Badet er delvis under åpen himmel med dusj, badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Vi anbefaler badesko da terrassen og brygga ut til villaen blir meget varm i sola.

Antall personer: 1-3