En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

5610 vurderinger
Utmerket
 
4555
Veldig bra
 
739
Bra
 
183
Mindre bra
 
65
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

18.08.2019

av N0rway39 Tuban, Indonesia

Fantastisk familieferie på et flott hotell med utmerket service

Vi besøkte dette hotellet i juli/august og er strålende fornøyde med oppholdet. Vi reiste på 2 ukers familieferie med 2 barn på 16 og 6 år og valgte delux beach villa med jacuzzi. Kunne ikke være mer fornøyd med valget. Villaene har perfekt beliggenhet med stranden rett utenfor døra. Rengjørings timet gjør alt for at villaene og området omkring skal være skinnende rent hele tiden. Spesielle takk til Mohammad, Ali og Afaan for god jobb. Hotell restauranten tilbyr veldig god mat. Det som skiller seg ut er ekselent service. Kan ikke takke nok til alle de flinke servitørene og kjøkkenarbeiderne på Malaafaiy restaurant. Beklageligvis har jeg ikke notert alle navn, men absolutt alle gjorde sitt ytterste for at vi skal alltid være fornøyde! Tusen takk til Suneth som hver dag passet på at vår datter som er litt vanskelig med å velge mat finner noe som hun liker. På dette hotellet er det fantastiske muligheter for snorkling. Hotellet tilbyr variert utvalg av vannaktiviteter for både store og små. Øya er relativt stor, men det er veldig lett til å komme seg rundt ved hjelp av buggy bilene som kjører hele tiden. Vi er strålende fornøyd med vår ferie på det fantastiske stedet og gleder oss til å komme tilbake.

 
14.10.2017

av Jani1234

Høstferie

1 uke i fantastiske omgivelser. Vi bodde i watervilla med pool. Flott rom med nydelig bad, stor terasse og lekkert badebasseng. Direkte utgang til sjøen og snorkling. Anbefaler all inclusive, vi var svært fornøyd med maten. Servicen på øya er enestående!

 
09.08.2016

av kare_brustad Mykonos, Hellas

Et eventyr

Andre gang vi besøker Maldivene på ett år. Var på en mindre øy sist. Valgte Kuramathi denne gangen for å ha litt mer valgmuligheter, men samtidig beholde idyllen og roen. Bredt utvalg av a la carte restauranter, lounger og bufferestauranter. Bra dykkesenter, vannaktiviteter og treningsstudio. Stedet har noen magiske dykke -og snorkelopplevelser, strand og bademuligheter. Vi bodde i en stor og nyoppusset vannvilla med topp kvalitet og standard. Vi gikk for basic all inclusive. Det holder i massevis for de fleste behov. Uten all inclusive blir det fort dyrt med mat og drikke. Det jeg vil trekke frem aller mest er fantastisk betjening og service, meget god mat, renslig og ryddig omgivelser. Mulighet for sosial stimuli eller helt privat ferie for de som ønsker det. Skal vi tilbake til Maldivene står Kuramathi høyt på listen! Et paradis - et eventyr.

 
30.01.2014

av Pernille H Oslo, Norway

Et paradis!

Kuramathi er en ralativt stor øy til Maldivene å være, og akkurat det vi ønsket oss. Vi var på bryllupsreise, og valgte øya for å få litt variasjon ift restauranter og aktiviteter. Water villas med jacuzzi var perfekte; både komfort, beliggenhet og privatliv var midt i blinken. Øya byr på fantastiske restauranter, koselige mennesker, et supert spa-anlegg, nydelige strender - et paradis!

 
10.04.2024

av Cuccioli99_08 Lombardia, Italia

Kuramathi is a paradise

Bellissimo resort immerso nel verde. Noi avevamo una overwater villa e i ragazzi una beach villa. Abbiamo fatto snorkeling entrando direttamente in acqua dalla nostra villa, mentre andando in spiaggia di fronte alla beach villa dei ragazzi ci siamo goduti la laguna ed i suoi colori. In pochi giorni abbiamo vissuto mille emozioni: abbiamo ammirato i delfini, nuotato con gli squali, visto le mante passare davanti alla nostra villa, per non parlare dei bellissimi coralli e pesci che abbiamo visto! La lingua di sabbia toglie il fiato a chiunque e ti emozioni ad ammirare il tramonto. Noi eravamo collocati presso il ristorante MALAAFAIY, cibo fantastico e tutto lo staff... Meraviglioso, non avremmo potuto chiedere di più. Grazie Kuramathi, grazie a Giada di Maldiveness per averci seguito, consigliato e aver capito al 100% cosa cercavamo per festeggiare il nostro anniversario!