Myro-Androu

apollo mondo local

Myro-Androu

  • • Havutsikt fra leiligheten
  • • Familievennlig
  • • Wifi inkludert

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til populære og familievennlige Myro-Androu! Hotellet ligger rett ved den fine stranda i Louma Bay og alle hotellets leiligheter har havutsikt. I leilighetene er det et velutstyrt kjøkken for de som vil lage maten selv, men det er også mulig å legge til halvpensjon. De fornøyde kundene og den lokale touchen gjør at Myro-Androu er ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og ryddig. Alltid ledige solsenger ved bassenget.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 15 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Myro-Androu ligger ved Louma Bay i byen Pernera. Hotellet består av tre bygninger og på hotellet er det en taverna samt en stor hage med stor gressplen - perfekt for lek.

Basseng- og strandliv
Hotellet har et bassengområde med barneseksjon samt gratis solsenger og parasoller. På stranden rett foran hotellet er et solsenger og parasoller mot avgift.

Mat og drikke
Ved bassenget er det en snackbar som serverer enkle sandwicher og i restauranten er det middagsservering med temakvelder flere ganger i uken. Det ligger også en snackbar ved stranden.

Øvrig om hotellet
Wifi inkludert i fellesområdene. Matbutikk på hotellet med ferske grønnsaker, sesongens frukt, drikke, vann, iskrem og solkrem samt badeartikler. Nivåforskjeller mellom hotellet og stranda. Musikk fra nabohotellet kan virke forstyrrende, særlig i høysesongen. Heis bare i hovedbygningen.

Oppdag omgivelsene
Gangavstand, cirka 300 meter, til det lille sentrumet Pernera med restauranter og butikker. Det er cirka 3 kilometer inn til sentrum av Fig Tree Bay.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Hotellet er plassert under Fig Tree Bay, men ligger rett utenfor den lille byen Pernera. Inn til sentrum av Fig Tree Bay er det cirka 20 minutters gange.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé eller ferdig meny, avhengig av sesong).

Verdt å vite

Det bygges en ny marina cirka 500-600 meter fra hotellet. Bygget kan ses fra hotellet og kan til tider oppfattes som forstyrrende.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hotell – Fig Tree Bay

Alva

På leilighetshotellet Alva bor du i moderne toromsleiligheter superior og har gangavstand til den fine sandstranda. I hotellet ligger den populære restauranten Café Parko, som er godt besøkt av så vel fastboende som turister.

Grecian Park

Velkommen til lekre Grecian Park. Hotellet ligger på en høyde i vakre omgivelser over den berømte stranda Konnos Bay. Her er det et fint bassengområde og flere populære restauranter, blant annet en av Kypros beste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en liten, koselig bukt med krystallklart vann, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Hotellet ligger blant palmer kun en kort spasertur fra stranda og byr på en herlig familieferie med et herlig bassengområde for hele familien. Her er det treningsrom og treningstimer, bufférestaurant med variert utvalg og morsomme Club Polly & Mino for barna.

Crystal Springs Beach

Med nydelig beliggenhet like ved havet og med et fint bassengområde, mange aktiviteter og herlige spabehandlinger blir kanskje Crystal Springs Beach din neste feriedestinasjon? Rommene er romslige og moderne og for en ekstra komfortabel ferie anbefaler vi at du legger til All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellom de fine strendene Vrissiana Beach og Protoras Beach som du komme til på bare noen minutter. Frokosten er vellaget og bassengområdet inviterer til late stunder med en bok.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pent hotell med ypperlig beliggenhet ved den fine sandstranda og i gangavstand til sentrum i Protaras. Her er det et pent bassengområde med utsikt over havet. Frokosten er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive om du vil.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger i passe avstand til stranda i Fig Tree Bay. I leilighetene kan du lage dagens måltider, fylle piknikkurven for egne oppdagelsesferder på Kypros eller stranda. Eller så velger du å ta det med ro på hotellet, bader i bassenget og går ut og spiser på en hyggelig restaurant. Du har jo ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories har et herlig bassengområde med to basseng. Her venter late feriedager med gangavstand til flere strender i Fig Tree Bay. På hotellet er det en matbutikk der du kan handle inn til en enkel lunsj på balkongen eller pakke en kurv til stranda.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger flott til ved stranda i utkanten av Fig Tree Bay. Hotellet har et stort tilbud av restauranter for hele familien og vil du ha tid for deg selv har hotellet et herlig spa. Reiser du hit tidlig eller sent på sesongen kan du også nyte godt av innendørsbassenget i spaavdelingen. Og for en mer komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive. Alle rommene vil være renoverte til sommersesongen 2024!