Trening på Mythos Beach

Trening med Apollo på Malama Beach Holiday Village

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Malama Beach Holiday Village er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpe- eller sykkeltur på de fine, merkede løypene. 

Gruppetrening

På Malama Beach Holiday Village kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong utgår treningen på lørdager. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. 

Gruppetrening på Apollo Mondo Family-hotell
Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Velutstyrt treningsstudio  
  • Gruppetrening i følge program
  • Sandvolleyball
  • Squash (mot depositum)
Løping i ferien

Løpe- og sykkelløyper

Urban Tribes har kartlagt de beste løpeløypene og det tidligere multisportslaget team Peak Performance har kartlagt de beste sykkelrundene rundt Malama Beach Holiday Village. Løypene for løping er markerte med fargekoder rundt anlegget og vi tør love en løpsopplevelse utover det vanlige!