Trening på Mythos Beach

Trening med Apollo på Malama Beach Holiday Village

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Malama Beach Holiday Village er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpe- eller sykkeltur på de fine, merkede løypene. 

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Malama Beach Holiday Village kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong utgår treningen på lørdager. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om gruppetrening på hotellet. 
 

Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Velutstyrt treningsstudio  
  • Gruppetrening i følge program
  • Gåstaver (lånes mot depositum i servicedisken)
  • Løps- og sykkelvogner (kan lånes mot depositum i servicedisken)
  • Sandvolleyball
  • Squash (mot depositum)
Løping i ferien

Løpe- og sykkelløyper

Urban Tribes har kartlagt de beste løpe- og sykkelrundene ved Malama Beach Holiday Village. Det går også bra å låne sykkel- og løpevogner mot depositum i servicedisken. Løpestiene er merket med fargekoder rundt anlegget og vi kan love en løpeopplevelse utenom det vanlige!

Pin-ikon Løping 5,4 km – To the Boarder

Pin-ikon Løping 6 km – Serenity to Sirena

Pin-ikon Løping 11 km – Visiting St. George

Pin-ikon Løping 16,5 km – The 16 beaches

Pin-ikon Sykkel 40 km – Cape Greko Calling

Pin-ikon Sykkel 57 km – The Plains of Cyprus