Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 964 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
De fantastisk flotte og serviceinnstilte medarbeiderne - ved bassengområdet, i resepsjonen og sist men ikke minst i restauranten. Vil særlig gi honnør til restaurantledelsen 👏👏👏
-
Litt bedre info ved ankomst

Bekreftet gjest: 2023-10-29


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-22


9 av 10

+
Maten og servicen
-
Veldig kaldt vann i bassenget

Bekreftet gjest: 2023-10-22


9 av 10

+
Beliggenhet, nærhet til Strand. Hyggelig betjening
-
Litt trangt rundt bassengområde, litt dårlig bufe utvalg enkelte dager.

Bekreftet gjest: 2023-10-15


10 av 10

+
Alt! Beste all-inclusive hotellet jeg har vært på.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


7 av 10

+
Apollo sine ansatte var fantastiske! Vår datter hadde verdens beste ferie, hvor barneklubben og de voksne var et høydepunkt.
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


8 av 10

+
Beliggenhet ved herlig strand. Vennlig betjening.
-
Maten på bufferen var ikke bra nok. Kokkene ute lagde gode retter. Lavt under tak og i dusj osv for høye mennesker.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Størrelsen på rommet
-
Se over om mat og drikke

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
Mat,basseng,nærhet til strand
-
Litt dårlig rengjøring rundt basseng. Litt for kort åpningstid i basseng

Bekreftet gjest: 2023-10-08


8 av 10

+
Maten, personalet, varierte aktiviteter
-

Bekreftet gjest: 2023-10-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1413 vurderinger
Utmerket
 
864
Veldig bra
 
427
Bra
 
81
Mindre bra
 
28
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

30.10.2023

av mariannerostadn

Flott hotell med fantastiske medarbeidere

Flott hotell med store velutstyrte rom, nydelig beliggenhet rett ved en fin strand, flotte omgivelser (rolig villastrøk), god og variert mat men viktigst av alt - fantastisk flotte ansatte. I resepsjonen, i bassengområdet inklusive bassengbarene, og sist men ikke minst i restauranten - overalt ble vi møtt med varme smil og hjelpsomhet og høy servicegrad. Stor honnør til staben på Malama Beach!!!!!

 
07.08.2023

av Brikken82 Notodden, Norge

Kjempeplass for barnefamilier! Nydelig mat!

Hadde en uke her i slutten av juli 2023 sammen med familien. Vi er 2 voksne og to barn (8-11år). Dette er en leilighet resort, og det er god standard på rommene. Daglig vask fra rengjørings personellet. Hvis jeg skal trekke ned noe på rommene er at det varvarmepumpe/aircondition på hovedsovdrommet som laget såpass med støy at den kunne vi ikke ha på på natten. Derfor ble det veldig varmt på soverommet. Maten: mater er enestående. Vi hadde all inklusiv og angrer ikke på det. Maten holder en veldig høy standard. Hyggelig personalet som arbeider der, som alltid vil at gjestene skal ha det bra. Ferske grønnsaker og varierte kjøttretter hver dag. Veldig god nylaget omelett fra kokken daglig. Vannmelonen var utrolig god og saftig. Vanskelig å begrense seg faktisk. Et luksusproblem. Bassengområdet: tre bassenger totalt. Et av de er for de minste barna. Gode aktiviteter daglig med vann aerobics, og vann polo for pappaene på ettermiddagen. Mye testosteron i luften men bare morsomt og god stemning. Et Mega pluss er at vi får senger og håndkle for hele oppholder. Slipper derfor håndklemafia. Stranden er 2 min gang fra hotellet. Mye lokal befolkning der i helgene, men god plass på ukedagene. Masse aktiviteter for barna daglig, og barnediskotek og ulike show på kveldene. En liten og koselig Supermarked er 50 meter fra hotellet. Et større supermarked er ca 300 meter unna. Vi har hatt en super uke. Gå for all inklusiv. Her er det sol og bade garanti.

 
24.06.2023

av swadaremi Løten, Norge

Koselig sted, hyggelig personale, rent og pent. utmerket mat, vakker strand, hyggelig personalet

Rent, ryddig, hjelpsomt personale og variert god mat. Stort pluss at man får tildelt solsenger ved ankomst og har disse hele oppholdet. Kjempe fint med snorkel og dykkermaske på stranda nedenfor hotellet. Lite folk på stranda man-fredag. Mye folk der lørdag og søndag. Fint basseng området, 2barer man kan bestille godt utvalg med drikke. Med og uten alkohol. Samt enkel mat. Og egen isbar. Betjeningen er helt fantastisk bra. Noen snakker dansk, noen snakker Svensk i baren nede ved bassenget. Maten: Kokker som kokkelerer forskjellig med hver dag. Ellers buffé i tillegg. Men god og variert mat. Anbefaler å gå for all inclusive, samt bestille rom med senger til alle. Fine og rom Sovesofa var ikke noe godt å ligge på. Justerbart Aircondition på rommet, så man sover godt om natta i sengene. Ca 50min fra flyplassen. Bestiller man med transport går det egen buss som går fra flyplassen direkte til hotellet. Ikke innom mange flere hoteller. Enkelt og ta lokal buss for å komme seg rundt øya. (Tar kun kontanter) Ellers kan man bruke kun kort hvor som helst. 2.supermarked som ligger siden av hotellet. Og et apotek og bakeri 800-meter unna. Leie av vannskuter og div vann aktiviteter på stranda.

 
19.06.2022

av nissen2012 Oslo, Norge

Bra familievennlig hotell, men gå for all-inclusive

Fint hotell med flott beliggenhet. Meget barnevennlig. Fint bassengområde, med mange tilbud om aktiviteter. Stranda som er rett nedenfor er veldig koselig. Superhyggelig betjening og service. Maten var noe av det bedre jeg har vært borti av all-inklusive tilbud. Om du skal bo her, gå for all-inclusive, da det er lite tilbud ellers i området. Området rundt er ikke veldig utviklet, så hotellet passer nok best for de som vil ha en rolig ferie.

 
20.09.2019

av Arne S Gjøvik, Norge

Førsteklasses .

All inclusive. Her får du alt du trenger. God service, nærmere 5 stjerner enn 4. Rene, finee rom, kjempegod mat og drikke. Einaste lille minus er at det var litt varmt, men bassenga og sjøen kjøla litt. Vil nok velje å reise 14 dager seinere neste gang.