Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 96 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Fin leilighet. God og variert mat.
-
Cafe Mondeo i 2. var ikke bemannet i åpningstiden da vi var der. Den ligger veldig fint med utsikt utover sjøen. Burde være åpen på dagtid med lunsj og kake/snacks servering. Solsengen hadde ikke noe fin beliggenhet. Hadde håpet på mer sjøutsikt. Få senger på stranden som en må betale for.

Bekreftet gjest: 2019-10-26


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1285 vurderinger
Utmerket
 
771
Veldig bra
 
401
Bra
 
77
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
11

Fem siste vurderinger

20.09.2019

Innlegg av Arne S Gjøvik, Norge

Førsteklasses .

All inclusive. Her får du alt du trenger. God service, nærmere 5 stjerner enn 4. Rene, finee rom, kjempegod mat og drikke. Einaste lille minus er at det var litt varmt, men bassenga og sjøen kjøla litt. Vil nok velje å reise 14 dager seinere neste gang.

 
14.09.2019

Innlegg av Nomad588845

The very best!!

Aldri opplevd bedre feriested🥰Bedre mat enn dette går det ikke an å få! Utrolig bra, variert og spennende mat. Personale er blide, hyggelige og serviceinnstilte hele veien! 🥰🥰Superflinke de som hadde work out timene også. Flotte leiligheter, gode senger. Mye å finne på her. Vi har hatt en nydelig uke og virkelig følt oss ivaretatt😍Vi vil tilbake!

 
13.09.2019

Innlegg av Tommy K

Ferie

Toppers topp service topp folk som jobber der kjempegod mat sea view strandbar er det topp service og topp stemning😎😎😎👌🍺🍻🍾🍹flotte bugalower fine trenings program gode drinker stranda kunne vert litt større ❤🍾

 
26.07.2019

Innlegg av jeanettej661 Fredrikstad, Norge

Avslappende

Vi ankom slitne og trøtte. Ble møtt i resepsjonen av hyggelig personale. Ble deretter kjørt til leiligheten (som ikke lå langt unna). Fin og ren leilighet. All inclusive var deilig - her har man noe tilgjengelig hele dagen. Buffet ble variert hver dag til lunsj og middag. Mye salater og grønnsaker. Her har man også mulighet til å få grillet kjøtt eller fisk - dessverre var de ikke effektive her - så måtte ofte vente på kjøttet... Glutenfritt var ikke noe problem og ved bassengkanten bestilte vi glutenfri toast , noe som aldri var et problem. Til frokost spurte vi om glutenfritt brød i det vi kom og det ble alltid fikset. Vi måtte aldri vente på bord - alltid noe ledig og de var raske med å ta bestillingene. Vi var mest ved bassenget da vi har en 7 åring. Faste solsenger hele uka - det fikset personalet ved bassenget. Veldig greit for familien , vi var alltid der så ingen usikker 7 åring om hvor vi lå. Veldig service innstilt personalet. Anbefales for en familie so bare skal lade opp en uke. Vi var ikke mye på stranda, da den var liten og ganske full av folk. Men vi gikk ned fra hotellet noen ganger for å bade. Det er ikke mye som skjer utenfor hotellet, området er stille. Taxi til aiya napa tok 20min og kostet ca 18euro. Mye katter - noe som trekker litt ned.

 
27.07.2018

Innlegg av BirgitteBrest Blaker, Norge

Flott hotell

Vi var 14 dager her. Super flinke på allergier. Hadde god kontakt med sjefskokken og bar sjefen rundt allergier. Maten var helt fantastisk. Eneste som var leit var at stranden ikke tilhørte hotellet så ble mye basseng. Rent og ryddig område.