Sanja

Leilighetshotellet Sanja i Makarska ligger perfekt til bare et steinkast fra stranda og nært strandpromenaden. Her kan du lene deg tilbake og nyte ferien i eget tempo. Leilighetene er romslige og har mange bekvemmeligheter, rett rundt hjørnet ligger dessuten byens brede utvalg av barer og restauranter.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utstyr.vertskap.service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 1 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Sanja ligger i perfekt avstand til rullesteinstranda og folkelivet på strandpromenaden med kaféer og restauranter. På rullesteinstranda er det solsenger og parasoller til leie, og det tilbys vannsportsaktiviteter mot avgift. Det er cirka 600 meter til sentrum av Makarska og du kan spasere hele veien langs strandpromenaden. Inne i sentrum er det  et større utvalg av restauranter, barer og puber. Nabohotellet Dalmacija har DJ ved bassenget som spiller høy musikk flere kvelder i uka, dette kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Makarska

Simic

Simic ligger utmerket ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyte utsikten over havet fra restaurantens herlige uteservering. Her er leilighetene store og rommer opp til 8 personer.

City Beach

City Beach i Makarska er et populært hotell med super beliggenhet ved stranda og strandpromenaden med spisesteder og barer rett rundt hjørnet. Leilighetene er romslige og noen toromsleiligheter vender mot havet. Hotellet har restaurant så du har alltid valget om å bli på hotellet eller prøve en av de som ligger ved stranda.

Fani

På leilighetshotellet Fani har du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien. Til Makarskas fine rullesteinstrand er det en kortere spasertur og her er det solsenger til leie. Når det nærmer seg middagstid finner du flere koselige restauranter langs den vakre strandpromenaden.

Libertas

Velkommen til det koselige leilighetshotellet Libertas! Her bor ved den hyggelige strandpromenaden i utkanten av Makarska. Foran hotellet ligger det en rullesteinstrand og i leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien. Samtidig er det kort vei til butikkene, restaurantene og barene inne i sentrum.

Romana Beach Resort

Velkommen til Romana Beach Resort, et populært Apollo Mondo Family-hotell like ved stranda i Makarska. Her bor du i luftige leiligheter, og har tilgang til fasiliteter som treningsrom og gruppetreningstimer, et stort bassengområde, restaurant med velsmakende retter og barnas store favoritt – Club Polly & Mino. Den sjarmerende byen Makarska ligger i passe avstand fra Romana, og dit kommer du deg enkelt og reit med det lille toget som går hver time.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er det bare noen få meter ned til den livlige strandpromenaden med restauranter som går hele veien inn til Makarskas sentrum. Leilighetene er lyse og fine og passer perfekt for deg som vil kunne ordne det meste selv. I huset er det også en hyggelig restaurant og en bar der du kan avslutte kvelden med ett glass vin.

Miramare Makarska

Nært halvøya Sveti Petar ligger leilighetshotellet Miramare med en fantastisk utsikt over Makarskas havn. På noen minutter kan du gå fra hotellet til det meste – strandpromenaden Riva, de trange brosteinsgatene og en av Dalmatias vakreste strender.

Osejava

Vil du bo i gangavstand til havnepromenaden i Makarska er hotell Osejava et godt valg! Trenger du å kjøle deg ned har hotellet et lite basseng, og i nærheten er det klippebad. Hotellets restaurant byr på lokale spesialiteter til en fantastisk utsikt over havna og byen. Velkommen!

Boutique Hotel Ani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Bare noen hundre meter fra stranda i Makarska ligger Boutique Hotel Ani. Her bor du i elegante og moderne rom. Her kan du nyte en tilbakelent ferie i solsenga, trene deg passe sliten i treningsrommet, innta en bedre frokost eller leie bil og oppdage omgivelsene. Det er et lite basseng på hotellet.

Lucija

Velkommen til hyggelige Lucija ved strandpromenaden i Makarska! Du bor i leiligheter som har alt du trenger for å lage måltider som kan nytes på balkongen. Ønsker du å spise ute er det to restauranter i hotellets gateplan.

Park (Makarska)

På Park i Makarska bor du bare et steinkast fra rullesteinstranda. Hotellet har et herlig bassengområde, mange fasiliteter og en god beliggenhet ved strandpromenaden. I nærheten er det mange hyggelige restauranter og vil gjøre det litt enklere for deg selv kan du legge til halvpensjon.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger der den hyggelige strandpromenaden i Makarska starter. Hotellet har både dobbeltrom og romslige leiligheter for større selskap. I restauranten kan du spise fra en à la carte-meny med italienske touch og vil du oppdage flere av Makarskas koselige restauranter er det bare å følge strandpromenaden inn til gamlebyen.

Villa Mirakul

Fra Villa Mirakul har du kort vei til den herlige rullesteinstranda og til Makarskas koselige sentrum. Hotellet er lite og det er kun fire velutstyrte leiligheter i huset. Perfekt for storfamilien eller vennegjengen å leie hele huset og ha det for seg selv.

Villa Marina

Villa Marina er et riktig sjarmerende leilighetshotell – et utmerket utgangspunkt for streiftog i gamlebyen i Makarska, der historiens vingeslag kan fornemmes hvor du enn går.

Antonio

Antonio er et nytt og pent hotell i lys og ren design. Hotellet er omgitt av pinjetrær og har fin utsikt over øyene Brač og Hvar. Bak hotellet ligger de mektige fjellene Biokovo. Antonio har velutstyrte leiligheter og høyst oppe, med egen takterrasse, ligger treromsleilighetene der en jacuzzi og solsenger venter.

Dalmacija Places by Valamar

Dalmacija Places by Valamar ligger perfekt til i Makarska. Her kan du nyte de duftende pinjeskogene, beliggenheten ved den fine rullesteinstranda og strandpromenaden som strekker seg helt inn til sentrum, og nærheten til Biokovos naturreservat. I hotellets bassengområde kan du la deg forføre av havutsikten og underholdningen som hotellets DJ byr på.

Valamar Meteor

Valamar Meteor er et herlig familiehotell som ligger perfekt til ved strandpromenaden i Makarska. Hotellet har evighetsbasseng, et morsomt barnebasseng med vannsklier. Det er også et innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og treningsrom. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til halvpensjon. Byens alle restauranter ligger i gangavstand fra hotellet.

Aminess Khalani Beach

Aminess Khalani Beach ligger like ved den populære stranda Buba Beach i Makarska. Det er et pent hotell med moderne rom og et stort bassengområde med to basseng og et barnebasseng, treningsrom og spa. Her kommer hele familien til å trives og bestill gjerne halvpensjon for en mer komfortabel ferie.

Amfora Makarska

Velkommen til Kroatia og det pene leilighetshotellet Amfora Makarska. De velutstyrte leilighetene gir deg samme komfortable liv som hjemme, men utenfor venter feriefeelingen med basseng på taket, gangavstand til Middelhavet og stedets sentrum med barer, restauranter og et sprudlende uteliv. La ferien begynne!

Porin Heritage

Varmt velkommen til denne vakre kulturbygningen fra slutten av 1800-tallet som utgjør hotellet Porin Heritage. Det ligger mellom havet og gamlebyen i hjertet av Makarska i Kroatia. Dette gullkornet av et hotell i det sentrale Makarska tar nå sin rettmessige plass blant våre håndplukkede Apollo Mondo One Of A Kind-hotell.