Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, der noen er innebygde, noen med utsikt over havna og byen. Andre har begrenset havutsikt. Noen har ikke uteplass. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Familierom med 2 ord. senger

Familierom med balkong, der noen er innebygde, men begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-5

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, der noen er innebygde, noen med utsikt over havna og byen. Andre har begrenset havutsikt. Noen har ikke uteplass. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Badekar eller dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5