Ettromsleilighet

Store og romslige leiligheter med moderne innredning. Dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong (visse innebygd), noen med utsikt over havna og byen. Andre har begrenset havutsikt. Noen har ikke uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Familierom med 2 ord. senger

Lyse og romslige familierom med ett stort soverom og oppholdsrom. Dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredninger i sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar eller dusj og wc, hårføner. Balkong (noen er innebygde) med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-5

Toromsleilighet

Romslige og fine leiligheter med moderne innredning. Ett stort soverom med dobbeltseng og et oppholdsrom. Minikjøkken ligger i enden av en korridor og har mikrobølgeovn og vannkoker. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong (hvorav noen er innebygd). Visse balkonger har utsikt over byen og havnen (disse leilighetene har skråtak). Noen har begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5