Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, som vender mot havet men trær dekker delvis for utsikten. To enkeltsenger samt mulighet for ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-24 kvm
Antall personer: 1-2 /1-3

Ettromsleilighet i ny del

Ettromsleiligheter med balkong og havutsikt som ligger i hotellets nye del. En dobbeltseng samt mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen vender mot havet men trær dekker delvis for utsikten. Et soverom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38-40 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i ny del

Toromsleiligheter med balkong, noen med havutsikt, som ligger i hotellets nye del. Et soverom med dobbeltseng. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-4