Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 28 vurderinger
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
6,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
5,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Veldig rent og ryddig , grei gang avstand til alt
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


5 av 10

+
Fremstår som ryddig og ordentlig.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-17


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-10-02


9 av 10

+
Slik det var beskrevet. Og det var godt nok for våre beskjedne ønsker.
-

Bekreftet gjest: 2021-09-18


10 av 10

+
Utsikten
-
Vasking av gulv og toalettrom under oppholdet, ikke bare re opp sengen/ nye håndduker

Bekreftet gjest: 2021-09-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

20 vurderinger
Utmerket
 
8
Veldig bra
 
7
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

25.07.2019

av EBNILSEN Stavanger

Perfekt

Leiligheten var en positiv overraskelse. Fint bad, rent og fint. Gåavstand til stranden og passerer flere bakerier på veien. Oppoverbakke hjem, passer best for litt større barn. Supermarked i nærheten. Kjøleskap med god plass i leiligheten. God service. Tett dusj ble ordnet på kort tid. Mulighet for oppbevaring av bagasje og skifting av klær i leiligheten, da vi reiste om ettermiddagen.

 
05.08.2018

av 190462Bekkis Lillehammer, Norge

OK leilighet

Skuffet over mangel på lys på bad, og vilje til å rette på dette. Alle lyspærer over speil var borte. Ingen speil for helfigur tilgjengelig, og veldig mangelfullt med utstyr på kjøkken. God seng og effektivt klimaanlegg veide opp for dette. Hyggelig betjening men ikke mulighet for å betale for utvidet opphold ved avreise. Når avreise er kl 1815 om ettermiddag og du må ut av rommet kl 1000, blir dagen lang. Men vi fikk oppbevare kofferter på et annet låst rom, og fikk dusje der også.

 
06.07.2017

av arile2013 Bergen, Norge

Lite, Ryddig og Hyggelig sted å bo.

Fani er et lite leilighetshotel et stykke fra hovedgaten. rommene er små, men veldig fine. svært hyggelig dame som passer godt på deg om du trenger noe, feks buss ruter eller en ekstra pute. vi hadde to leil den ene i første etg som ikke hadde utsikt og litt bråk fra gaten. den andre lå høyere oppe og hadde fin utsikt og stor terasse. Fredelig sted å bo og vi er godt fornøyd. om de hadde byttet sengetøy litt oftere, ville det vært fint og dette bør forbedres. Siden det er få hoteller som har baseng i Makarska, er Fani et godt alternativ, selv om man må gå litt.

 
03.07.2016

av 795Isa Moss, Norge

Positivt overrasket - hver eneste dag!

Turen til Makarska var en spontan tur som vi bestilte noen dager i forveien. Vi reise fire personer og Fani hadde en ledig treromsleilighet. I utgangspunktet ønsket vi to ettromsleiligheter, men dette var fullbooket. Da vi ankom var vi bare glad for det. Leiligheten var kjempestor, med to soverom med dobbeltsenger og to bad. Da vi bestilte stod det at det var et stort soverom med dobbeltseng og et soverom med sovesofa. Begge sengene så like ut for vår del. Vi visste heller ikke at vi fikk to bad, så den gleden var stor. Det mest positive med hele oppholdet var dog eieren. Hun sitter i "resepsjonen" (det er ingen resepsjon, men et lite kontorområdet hun har satt opp) på formiddag og kveld og var den herligste personen man kan tenke seg. Absolutt alt ville hun hjelpe til med og hun er genuint opptatt av at gjestene hennes skal ha det bra. Rengjøringen var bra og vi fikk nye håndklær hver dag. Avreisedagen måtte vi sjekke ut 10.00, men flyet gikk ikke før 22.15 på kvelden. Da fikk vi låne en annen leilighet til en kjapp dusj etter stranden. Igjen ble vi veldig glad for at vi endte med treromsleiligheten, da denne ettromsleiligheten var veldig liten. Er man mer enn to personer vil jeg absolutt anbefale 2- eller 3-roms. Jeg kan definitivt tenke meg å bo her igjen! De andre i reisefølget var enig!

 
11.07.2018

av chareid Vestlandet, Norge

Lovely apartments with all you need

We have been so happy staying at Fani. First of all, our room was spacious and contained everything we need. We bought food from the supermarket and ate breakfast at the terrasse. There were equipment to do the dishes, which we appreciated. Also, it had air conditioning, which is quite necessary for warm days. Secondly, we are very happy with the staff. They cleaned the room everyday and they were always happy to help. The woman in the reseption is so kind. Finally, the location was good. It is on a hill, but it didn't take long to reach the beach promonade. On the way we walked pass a bakery so we had fresh rolls for lunch. If you are like us, who can do without the swimming pool, bar and breakfast buffé, this is a perfect place for a quiet and warm week.