Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen vender mot havet. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom, en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom, et rom med en dobbeltseng og et rom med to enkeltsenger, som står sammen. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6