Mindre toromsleilighet

Mindre, moderne toromsleiligheter med ett soverom samt et kombinert oppholdsrom/minikjøkken. I noen leiligheter er det en vegg mellom sengene. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kjøleskap, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Strykejern og -brett. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Moderne leiligheter med ett separat soverom samt et kombinert oppholdsrom og minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. TV. Strykjern og -brett. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Dusj og wc. Balkong, noen vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Moderne leiligheter med forskjellige planløsninger med to separate soverom, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Strykejern og -brett. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Moderne leiligheter med to separate soverom; det ene med to ordinære senger, det andre med køyeseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Strykejern og -brett. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6