Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen vender mot havet. Et soverom samt et kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykjern og -brett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. Leilighetene har ulike planløsninger. To soverom, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern og -brett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. To soverom, ett med to ordinære senger og ett med køyeseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Luftkondisjonering, safe og wifi inkludert. TV. Strykejern og -brett. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6