Mindre toromsleilighet

Mindre, moderne toromsleiligheter med ett soverom samt et kombinert oppholdsrom/minikjøkken. I noen leiligheter er det en vegg mellom sengene. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kjøleskap,mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Strykeutstyr. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Moderne leiligheter med ett separat soverom. I noen leiligheter er det en vegg mellom sengene. Kombinert oppholdsrom og minikjøkken med mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. TV. Strykeutstyr. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Noen vender mot havet, men har ikke nødvendigvis full havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Moderne leiligheter med forskjellige planløsninger med to separate soverom, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Ekstraseng i sovesofa. TV. Strykeutstyr. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Moderne leiligheter med to separate soverom; det ene med to ordinære senger, det andre med køyeseng. Ekstraseng i sovesofa. Kombinert oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med mikrobølgeovn, toastjern og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Strykeutstyr. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-6