Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i oppredbar lenestol (80 cm bred). Tregulv. TV. Kjøleskap. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Romslige toromsleiligheter med kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. Ett soverom og ekstraseng mulig i sovesofa. Tregulv. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. De leilighetene som ligger i de øverste etasjene har skråtak. Noen leiligheter har ikke uteplass og andre har balkong, der noen vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Romslige treromsleiligheter i etasje i ulik utforming som ligger i de øverste etasjene. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, kokeplater og enkelt kjøkkenutstyr. To soverom og ekstraseng mulig i sovesofa. Smal trapp som fører opp til soverommet som ligger i overetasjen. Tregulv. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Dusj og wc, hårføner. De leilighetene som ligger i de øverste etasjene har skråtak. Noen leiligheter har ikke uteplass, noen har balkong der noen vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-7, hvorav 3 barn