Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med lys og moderne innredning og sovesofa som er ordinære sengeplasser. Minikjøkken, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Lyse bad med dusj og wc, hårføner. Stor balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i etasje

Ettromsleilighet i etasje med sovehems oppe og kombinert oppholdsrom og minikjøkken nede. En dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong, begge med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Toromsleilighet

Toromsleilighet med lys og moderne innredning. Soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt kombinert oppholdsrom og minikjøkken. Hele leiligheten har lysegrått flislagt gulv og tredetaljer. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkel kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Lyse bad med dusj og wc, hårføner. Leilighetene som ligger på bakkeplan har markbalkong uten noen spesiell utsikt eller markbalkong som vender mot havet. Noen leiligheter har balkong med havutsikt eller som kun vender mot havet. Noen leiligheter har ekstra stor balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4