Nusa Dua – eventyrlig sandstrand

Nusa Dua

  • • Bo luksuriøst
  • • Vakre Nusa Dua

Nyt en avslappende ferie og solfylte dager i Nusa Dua på den fine, hvite sandstranda og en luksustilværelse på et femstjerners hotell. Nusa Dua er et resort med restauranter av høy klasse med nærhet til shopping og golf.Fakta om Nusa Dua

Valuta

Indonesiske Rupier (IDR).

Strender

Nusa Dua har en herlig sandstrand med mindre bølger. Flo, fjære og vind kan røre opp sandbunnen og gjør vannet vannet grumsete.

Mer fakta

Været

jan 29°c
feb 29°c
mar 29°c
apr 29°c
mai 29°c
jun 29°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c

Alle feriesteder Bali

Sanur

Sanur er perfekt for barnefamilier og for deg som vil ha det stille og rolig med solfylte dager på deilige strender. For deg som bare vil hvile og oppleve det genuine Bali med de tradisjonelle markedene. Det er også gode muligheter for vannsport og snorkling.

Jimbaran

Jimbaran er reisemålet for den virkelige livsnyteren. Her bor du på behagelige og eksklusive hotell i autentiske omgivelser. Det beste du kan gjøre her er ren nytelse av det rolige havet, den lokale maten og det tropiske paradiset.

Kuta

Ta turen til fartsfylte Kuta sør på Bali Dette er stedet for deg som vil ha en variert ferie og liker å kombinere fine sandstrender, grei surfing, herlig shopping, skikkelig gode restauranter, et hett uteliv med vakre solnedganger.

Tanjung Benoa

På en halvøy nord for Nusa Dua ligger sjarmerende Tanjung Benoa, med luksuriøse hoteller, private villaer, fine skalldyrrestauranter, kaféer og vannsport i mengder.