reisemål

Sanur er perfekt for barnefamilier og for deg som vil ha det stille og rolig med solfylte dager på deilige strender. For deg som bare vil hvile og oppleve det genuine Bali med de tradisjonelle markedene. Det er også gode muligheter for vannsport og snorkling.

Mer om Sanur

Nyt en avslappende ferie og solfylte dager i Nusa Dua på den fine, hvite sandstranda og en luksustilværelse på et femstjerners hotell. Nusa Dua er et resort med restauranter av høy klasse med nærhet til shopping og golf.

Mer om Nusa Dua

På en halvøy nord for Nusa Dua ligger sjarmerende Tanjung Benoa, med luksuriøse hoteller, private villaer, fine skalldyrrestauranter, kaféer og vannsport i mengder.

Mer om Tanjung Benoa

Jimbaran er reisemålet for den virkelige livsnyteren. Her bor du på behagelige og eksklusive hotell i autentiske omgivelser. Det beste du kan gjøre her er ren nytelse av det rolige havet, den lokale maten og det tropiske paradiset.

Mer om Jimbaran

Ta turen til fartsfylte Kuta sør på Bali Dette er stedet for deg som vil ha en variert ferie og liker å kombinere fine sandstrender, grei surfing, herlig shopping, skikkelig gode restauranter, et hett uteliv med vakre solnedganger.

Mer om Kuta