Reisemål – Bali

feriesteder sortert etter

Sanur er perfekt for barnefamilier og for deg som vil ha det stille og rolig med solfylte dager på deilige strender. For deg som bare vil hvile og oppleve det genuine Bali med de tradisjonelle markedene. Det er også gode muligheter for vannsport og snorkling.

Mer om Sanur 6 hoteller

Nyt en avslappende ferie og solfylte dager i Nusa Dua på den fine, hvite sandstranden og en luksustilværelse på et femstjerners Melia-hotell.

Mer om Nusa Dua 1 hoteller

Bestill en reise med Apollo til Tanjung Benoa og bo rett på den fine, hvite sandstranden. Dagene fyller du med bading, skalldyrmiddager og snorkling eller dykking blant korallrevets fargerike fisker.

Mer om Tanjung Benoa 3 hoteller

Candi Dasa er en tidligere fiskelandsby som frem til i dag har beholdt det rolige tempoet. Besøk Lotuslagunen midt i sentrum og prøvesmak de lokale rettene i en av restaurantene ved hovedgaten. Med den perfekte beliggenheten nært til flere interessante utfluktssteder er Candi Dasa spesielt attraktiv...

Mer om Candi Dasa 1 hoteller

Jimbaran er reisemålet for den virkelige livsnyteren. Her bor du på behagelige og eksklusive hotell i autentiske omgivelser. Det beste du kan gjøre her er ren nytelse av det rolige havet, den lokale maten og det tropiske paradiset.

Mer om Jimbaran

Bli med til Kuta på det sørlige Bali. Her kan du tilbringe en variert ferie med aktiviteter på stranda og mange restauranter og butikker å velge mellom.

Mer om Kuta 3 hoteller