Liv og røre på stranda i Nord-Goa

Nord-Goa

  • • Lang sandstrand
  • • Spennende mat
  • • Herlig levende puls

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Småbyene Candolim, Calangute, Baga, Vagator og Arpora ligger langs nordkysten av Goa. Her er det liv og røre, og et godt utvalg av restauranter med lokale retter på menyene. Det er mange vestlandske turister som har kommet hit i lengre tid i tillegg til at det er en stor del turister fra India, noe som gjør at atmosfæren oppleves lokal og autentisk.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – god mat og drikke samt bagasje inkludert. 

Fakta om Nord-Goa

Mat og drikke

Gjennomsnittspris for en torettersmiddag med drikke, ca. 90 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til hotellene våre i Candolim, Calangute, Baga og Arpora ca. 1–1,5 time. Til hotellene i Vagator tar det ca. 2-2,5 timer. Det er vanligvis ikke personale fra Apollo med på denne transporten. Avhengig av fremkommeligheten kan bytte av kjøretøy bli nødvendig.

Strender

Nord-Goa er kjent for sine kilometerlange og brede sandstrender omgitt av palmer. Store bølger og undervannsstrømmer forekommer enkelte steder.

Mer fakta

Været

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
mai 32°c
jun 28°c
jul 27°c
aug 26°c
sep 27°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c
8,1 av 10 Nord-Goa
Våre gjesters vurdering, Basert på 115 vurderinger