Vakker sandstrand i Goa

Strender i Goa

- våre 5 beste strandtips!

Goa er paradiset for deg som lengter etter milevis med strender, kokospalmer og tropiske omgivelser. Langs hele kysten i Goa finnes det strender for enhver smak. Her tipser vi om våre favorittstrender i Goa!

Eksotisk strand i Goa

1. Vagator Beach

Klipper omgir denne vakre stranda i Nord-Goa som frister med deilige bad og turer i vannkanten. Her ligger det også noen beach shacks – små strandserveringer, som vanligvis byr på en solseng når du kjøper noe å spise eller drikke hos dem. Bli ikke overrasket om du ser en ku komme gående. De tar nemlig også gjerne en spasertur her blant soltilbedende strandløver.

2. Mandrem Beach

Bare 20 kilometer nord for den hektiske Baga Beach ligger Mandrem Beach. Tempoet er roligere her, strandselgerne er færre og bølgene er som regel ikke like høye som de kan være andre steder. En utmerket strand for barnefamilier og for deg som ønsker total avkobling.

3. Palolem Beach

Palolem er paradiset for backpackeren og alle andre som vil nyte stillheten på en av Sør-Goas beste strender. Stranda er kantet med strandhytter i varierende prisklasse og standard for den som vil overnatte. Her kan du leie en kajakk og tilbringe et par rolige timer ute på havet.

4. Cola Beach

Vakre Cola Beach i Sør-Goa kan beskrives med ett ord – avslappende. Det eneste som bør stå på agendaen når du besøker denne hvite sandstranda er å nyte stillheten og omgivelsene. 

Goa Beach

5. Cabo de Rama Beach

Ta turen til det portugisiske fortet Cabo de Rama. Ved det svarte fortet står det en hvit kirke som fremdeles er i bruk. De bratte klippene som stuper ned i havet gjør stedet til en majestetisk utsiktsplass. Den virkelige overraskelsen finner du nedenfor ruinene av fortet, der en sandstrand omgitt av frodig natur strekker ut seg mellom klippene. Cabo de Rama Beach er meget populær blant de lokale, men ikke like kjent blant turistene. Fra veien er det en omtrent 500 meters spasertur til fots for å komme til stranda, men det ville og vakre stedet er definitivt verdt det. Stranda har ikke badevakter, så var forsiktig med skarpe rev og sterke strømmer. 

Full fart på havet

Det er jo digg å ligge på stranda eller ved bassenget og nyte varmen og ferien, men om det begynner å bli litt kjedelig kan Goas strender friste med et stort utvalg av vannsporter. Først og fremt finnes det mange alternativ i området rundt Baga, Calangute og Candolim. Rundt den nordre Bagastranda, eller rett ned på stranda fra hovedveien i Calangute finner du flere som tilbyr windsurfing, vannscooter og paragliding. Husk å sjekke at utleier har de tillatelsene og forsikringene som indisk lov krever. 


Tips & inspirasjon

Se våre reisetips til Goa, bestill en reise til Goa eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Goa

Her finner du våre beste tips på de fineste strendene, herligste severdighetene, de beste smaksopplevelsene og mye mer!

India

  • Bo langs paradisiske strender i vakre Goa 
  • Fantastiske severdigheter og markeder
  • Matopplevelser utenom det vanlige

 

Se alle reiser til India

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.