Deluxesuite med eget basseng

Luksuriøse deluxesuiter med eget basseng på cirka 28 kvm på uteplassen (cirka 35 kvm) og en herlig havutsikt. Åpen planløsning mellom dobbeltsengen, baderommet og sofaen. TV, gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Minibar mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Baderom i marmor med spa-badekar, dusjkabinett og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Bor du i disse suitene kan du be om å få gratis hjelp til å pakke ut og pakke kofferten samt få engelskspråklig avis levert på rommet hver dag.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm, inkl. uteplass
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng. Dobbeltseng og sofa. Kaffe- og tefasiliteter. TV og gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Minibar. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt separat wc. Stor uteplass med eget basseng på 16 m² og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-2

Superiorrom

Lyse og moderne superiorrom med dobbeltseng, sofa og TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Minibar mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Noen rom har balkong eller terrasse mens andre har uteplass med eget basseng på 16 kvm. Badekåper og tøfler. Alle rommen har havutsikt. Badekar, dusjkabinett og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-2

Superiorsuite med eget basseng

Superiorsuiter i åpen planløsning med dobbeltseng, baderom og sofa (ingen dører i mellom). Kaffe- og tefasiliteter samt espressomaskin. Minibar mot avgift. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Bad med jacuzzi, dusj og wc. Stor uteplass med eget basseng på 22 kvm og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 58 kvm
Antall personer: 2