Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

  • • Moderne luksushotell
  • • Flere rom med eget basseng
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Zakynthos 2022

Vi tilbyr dessverre ikke reiser til Zakynthos sommeren 2022.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rom eller suiter med havutsikt fra uteplassen – og skulle du ønske det så kan du jo bestille rom med eget basseng. Her er det to restauranter, flere barer og et spa med herlige behandlinger.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Superiorsuiter med eget basseng for 2 personer. Deluxesuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Atmosfæren
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Luksuriøse Lesante Blu Exclusive Beach Resort ligger i rolige omgivelser i Tragaki på nordøstre Zakynthos. Her er det et stort bassengområde med havutsikt. Gratis solsenger og parasoller. Poolbaren Ostria serverer greske retter og middelhavsmat, drikke og snacks.

Hotellet har to restauranter der bufférestauranten Gaias har et bredt utvalg av internasjonale retter mens á la carte-restauranten Melia har greske spesialiteter på menyen. Lobbybar og beachbar som serverer meget gode drinker langt inn i de små timer.

For litt ekstra luksus i ferien tilbyr hotellet privatsjåfør, helikopterturer og yachtutflukter mot avgift. Spa med både innendørsbasseng, badstue, hamam, massasje og behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom og tennis.

Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Romservice mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Frisør. Parkering. Til Tsilivi med flere butikker, kaféer og restauranter er det cirka 3 kilometer.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Ved halvpensjon inntas middagen i bufférestauranten.

Sesongvariasjoner

Tiltak for å minske smittespredning:

  • Servicen med å hjelpe gjester i deluxesuitene med opp/ned pakking tilbys ikke da det anbefales å minimere antallet nærkontakter.
  • Hotellets spa tilbyr massasje og innendørsbassenget er åpent, men øvrige fasiliteter samt behandlinger er ikke tilgjengelige.

Alle hoteller – Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves er et herlig leilighetshotell som ligger ved stranda i Tragaki. Her kan du nyte late dager i rolige omgivelser samtidig som det livlige Tsilivi bare er 1,5 kilometer unna.

Caretta Paradise

Velkommen til Caretta Paradise, et moderne familiehotell i Tragaki på Zakynthos. Her bor du i kort avstand til den fine stranda, den ligger bare fem minutters gange unna.