feriesteder sortert etter

Tsilivi er barnefamiliens favoritt på Zakynthos. Den langgrunne sandstranden byr på deilige dager med sol, bad og lek. Langs hovedgaten ligger koselige tavernaer og lokker med meze og andre greske delikatesser.

Mer om Tsilivi 12 hoteller fra 4 417 NOK

En reise til Laganas passer så vel barnefamilien som den som ønsker fest og moro. Sandstranda er finkornet og nesten 9 kilometer lang i tillegg er den barnevennlig langgrunn. Laganas er også kjent som Zakynthos' party by med flere livlige barer og nattklubber langs hovedgata.

Mer om Laganas 5 hoteller fra 4 459 NOK

Ønsker du en stille og rolig ferie, er Kalamaki stedet for deg. På de fine og langgrunne sandstrendene trives barnefamiliene godt. Her kan du virkelig nyte deilige dager med sol og bad!

Mer om Kalamaki 7 hoteller fra 4 587 NOK

Feriebyen Argassi på Zakynthos har noe for enhver smak. Her kan du nyte stillheten på den herlige stranda og god mat å hyggelige tavernaer, eller more deg på en av byens barer.

Mer om Argassi 5 hoteller fra 3 665 NOK

Velkommen til rolige og avslappede byen Vasilikos, som har Zakynthos' beste strender! Vannet er krystallklart og den myke sanden perfekt for soltilbedere.

Mer om Vasilikos 1 hoteller

Ønsker du deg en avslappende ferie langt fra det pulserende utelivet? Da er Alykes på Zakynthos perfekt for deg. Alykes ligger på øyas nordøstre kyst og byr på lange barnevennlige sandstrender, frodig natur og vakkert krystallklart vann.

Mer om Alykes 2 hoteller fra 5 401 NOK

Er du ute etter en rolig og avslappende ferie er det til Tragaki på det nordøstre Zakynthos du skal bestille sommerferien. Velg blant våre hotell som alle ligger nært havet.

Mer om Tragaki 3 hoteller fra 4 244 NOK